072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Microsoft wil OEM's dwingen SSD te gebruiken als opstartschijf in nieuwe pc's

09-06-2022
Hardware

Microsoft zou OEM's onder druk zetten om vooraf gebouwde Windows 11-systemen te leveren met een SSD als opstartschijf. Dat stelt analistenbureau Trendfocus. De techgigant wil dat systeemfabrikanten afstappen van de hdd als primair opslagmedium.

Gerucht: Meta annuleert Facebook-smartwatch met 5- en 12-megapixelcamera's

09-06-2022
Hardware

Meta zou een van zijn smartwatches, Milaan, hebben geannuleerd. Gebruikers kunnen apps hebben geïnstalleerd via hun Facebook-account. Daarnaast zou het model twee camera's krijgen: één aan de voorkant onder het scherm en één aan de achterkant.

TikTok introduceert aanpasbare avatars als video-effect

09-06-2022
Internet

TikTok heeft aanpasbare avatars geïntroduceerd. Gebruikers kunnen de avatars gebruiken als effect in video's op het platform. De functie doet denken aan de Memoji-functie van iPhones en vergelijkbare functies in andere telefoons.

WhatsApp-testoptie die back-ups exporteert in Google Drive

08-06-2022
Internet

WhatsApp heeft een functie uitgerold via het Google Play-testprogramma. Hierdoor kan de gebruiker chatback-ups exporteren die zijn opgeslagen in Google Drive. Het is niet bekend wanneer de functie beschikbaar zal zijn voor alle WhatsApp-gebruikers op Android.

Bètatest voor Halo Infinite co-op-campagne zal in juli beschikbaar zijn

08-06-2022
Games

Een bètatest voor de Halo Infinite co-op-campagne zal in juli beschikbaar zijn. De coöpmodus voor de singleplayer-campagne zou later dit jaar voor alle spelers beschikbaar moeten zijn. Een exacte releasedatum van de modus is nog niet bekend gemaakt.

Deliver Us Mars van Nederlandse ontwikkelaar wordt op 27 september uitgebracht

08-06-2022
Games

Sci-fi avonturenspel Deliver Us Mars wordt op 27 september uitgebracht voor consoles en pc. De game is gemaakt door de Nederlandse studio KeokeN Interactive en is de opvolger van Deliver Us The Moon. Dat spel kwam uit in 2020.

MMD introduceert Philips 24" en 27" monitoren met 5Mp webcam en USB-C

08-06-2022
Hardware

MMD brengt medio juni twee Philips monitoren met een ingebouwde 5 megapixel webcam uit. De schermen hebben een IPS paneel en zijn voorzien van een USB-C aansluiting die tot 65W kan leveren aan bijvoorbeeld een laptop.

Makers Prison Architect werken aan nieuwe game The Last Starship

08-06-2022
Games

Introversion Software werkt aan The Last Starship. De makers tonen een alfaversie en nodigen spelers uit voor een toekomstige test op Steam. De indie-ontwikkelaar staat bekend om Prison Architect, waarvan meer dan vier miljoen exemplaren zijn verkocht.

FCC-rapport kan wijzen op de komst van 1080p-versie Chromecast met Google TV

08-06-2022
Hardware

Het Amerikaanse testbureau FCC test een Google-apparaat met wifi en Bluetooth dat video in 1080p kan streamen. Verdere details zijn niet bekend, maar begin dit jaar kwam er informatie naar buiten over een goedkopere versie van de Chromecast met Google TV.

Met MongoDB kunnen databasegebruikers versleutelde gegevens opvragen

08-06-2022
Software

MongoDB heeft een preview uitgebracht van een functie waarmee gebruikers zoekopdrachten kunnen uitvoeren op versleutelde gegevens. Queryable Encryption werkt op gegevens die op servers zijn versleuteld en kan voorlopig alleen gelijkheidsquery's uitvoeren.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01