072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Uitkeringsinstantie moet scholingssubsidie uitstellen wegens storing

28-02-2023
Internet

De aanvraag voor het STAP-subsidiebudget van 1000 euro werd dinsdagmiddag uitgesteld wegens een storing. Het is nog niet duidelijk wanneer het subsidieportaal van UWV weer beschikbaar is.

Square Enix fuseert Forspoken-ontwikkelaar Luminous met moederbedrijf

28-02-2023
Games

Ontwikkelaar Luminous Productions stopt als aparte ontwikkelstudio en wordt samengevoegd met moederbedrijf Square Enix. Totdat de fusie op 1 mei is afgerond, blijft de ontwikkelaar werken aan updates en DLC voor Forspoken.

Met tool kunnen minderjarigen naaktfoto's melden via hashes op sociale media

28-02-2023
Internet

Een samenwerkingsverband van bedrijven en kinderrechtenorganisaties heeft een tool ontwikkeld waarmee minderjarigen hun naaktfoto's op internet kunnen opsporen. Deze worden lokaal gehasht en de hash wordt gedeeld op sociale media, waaronder Facebook.

FromSoftware bevestigt dat het werkt aan dlc voor Elden Ring

28-02-2023
Games

FromSoftware werkt aan downloadbare content voor Elden Ring. Het enige dat nu bekend is, is dat de dlc Shadow of the Erdtree gaat heten. Het is de eerste keer dat de ontwikkelaar bevestigt aan dlc te werken.

Meta voegt AI-teams samen om te werken aan vermoedelijke chatbots

28-02-2023
Internet

Meta gaat verschillende interne AI-teams samenvoegen om onder meer chatbots, Instagram-filters en advertenties in zijn apps te implementeren. Het team zal zich richten op generatieve kunstmatige intelligentie.

LastPass-hack gebeurde door een hooggeplaatste medewerker te hacken

28-02-2023
Software

De aanvallers die gegevens van LastPass stalen, stalen daarbij ook cloudback-ups. Dat gebeurde bij een tweede aanval die kort na de eerste plaatsvond, waarbij een senior programmeur van het bedrijf werd aangevallen.

Snapchat introduceert My AI mogelijk gemaakt door ChatGPT

27-02-2023
Internet

Snapchat introduceert een AI-chatbot genaamd My AI die wordt aangedreven door OpenAI's ChatGPT-chatalgoritme. Momenteel is de functie alleen beschikbaar voor kopers van het betaalde Snapchat+-abonnement, maar de AI-chatbot zou op een later tijdstip voor alle gebruikers beschikbaar moeten zijn.

Klanten van Knab kunnen niet inloggen op de iOS bankieren app

27-02-2023
Internet

Knab kampt momenteel met een storing waardoor Apple-gebruikers niet kunnen inloggen via de bankieren-app. Voor Android-gebruikers werkte de app voorheen niet goed, maar dat probleem zou intussen opgelost moeten zijn. De Nederlandse bank werkt aan een oplossing.

Obsidian kondigt geremasterde versie van The Outer Worlds aan met alle DLC

27-02-2023
Games

Obsidian Entertainment heeft The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition aangekondigd, een geremasterde versie van de game inclusief Murder on Eridanos en Peril on Gorgon DLC-packs. De verbeterde versie van de game is op 7 maart beschikbaar voor de PS5, Xbox Series X/S en pc.

Pokémon Sleep komt deze zomer uit voor Android en iOS

27-02-2023
Games

The Pokémon Company brengt dit jaar Pokémon Sleep uit voor Android en iOS. Met de smartphone-app kunnen gebruikers Pokémon verzamelen door te slapen. De app werd voor het eerst aangekondigd in 2019.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01