072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Sony brengt God of War Ragnarök op 9 november uit

06-07-2022
Games

God of War Ragnarök verschijnt op 9 november. Het directe vervolg op de veelgeprezen reboot uit 2018 komt naar PlayStation 4 en PlayStation 5. Het is mogelijk om te upgraden van de last-gen versie van de game naar de huidige-gen versie.

Kotaku: Rockstar zet remasters Red Dead Redemption en GTA IV in de wacht

06-07-2022
Games

Rockstar Games heeft naar verluidt de ontwikkeling van de Red Dead Redemption- en Grand Theft Auto IV-remasters voorlopig stopgezet. Na de controverse rond Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition zou de ontwikkelaar zich voorlopig focussen op de nieuwe GTA.

Vacature Battlefield Seattle Studio wijst naar nieuw Battlefield met singleplayer

06-07-2022
Games

Battlefield Seattle Studio is op zoek naar een design director voor een aankomende Battlefield-game. De relatief nieuwe studio Electronic Arts zoekt voor de vacature een ervaren persoon die de singleplayer-campagne van de game vorm kan geven.

VS wil dat Nederland ASML export van lithografiemachines naar China blokkeert

06-07-2022
Hardware

De VS willen dat Nederland de export van ASML-lithografiemachines naar China blokkeert. Fabrikanten maken momenteel veel van hun chips met behulp van immersielithografie. De VS oefent ook druk uit op Japan om Nikon te verbieden zijn machines te exporteren.

Ubisoft kondigt showcase voor september aan en onthult Skull & Bones

05-07-2022
Games

Ubisoft kondigt een showcase aan die op 10 september zal plaatsvinden. De game-uitgever zal tijdens de showcase updates geven over meerdere games. Ook kondigt Ubisoft een gameplay-onthulling aan voor Skull & Bones aanstaande donderdag 7 juli.

Vanaf oktober geen nieuwe Xbox 360-titels meer voor Xbox Games with Gold

05-07-2022
Games

Microsoft heeft aangekondigd dat er vanaf 1 oktober geen nieuwe Xbox 360-titels worden toegevoegd aan Games with Gold. Xbox Game Pass Ultimate- of Xbox Live Gold-abonnees kunnen tot 1 oktober nog Xbox 360-games claimen via Games with Gold.

Verbod op loot boxes: 'goede zet' of 'hypocriete houding'? Je hebt dit gevonden

05-07-2022
Games

De afgelopen week kwam het nieuws dat verschillende partijen in de Tweede Kamer een verbod op loot boxes willen, zoals nu al het geval is in België. In bijna 450 reacties heeft u duidelijk verschillende meningen geuit.

Zoekmachines vragen toezichthouders om strengere regels voor keuzeschermen

05-07-2022
Internet

DuckDuckGo, Ecosia en Qwant zijn niet blij met het browserselectiescherm op mobiele apparaten dat al een paar jaar de norm is. De zoekmachines vragen regelgevers en politici om technologiebedrijven aan strengere regels te houden.

Hacker zegt dat hij gegevens heeft gestolen van miljarden Chinezen

05-07-2022
Software

Een onbekende hacker beweert de persoonlijke gegevens van zeker een miljard Chinezen te hebben gestolen. Hij biedt op een forum een database van 23TB aan. De gegevens zijn nog niet geverifieerd, maar zouden afkomstig zijn van de politie in Shanghai.

Minister wijst DNS-providers en datacenters aan als vitale infrastructuur

05-07-2022
Software

Grote datacenters en DNS-providers worden in de toekomst gezien als vitale infrastructuur in Nederland. Dit betekent dat er strengere veiligheidseisen gaan gelden en dat zij beter worden beschermd. Volgens de minister zijn deze sectoren van groot belang voor Nederland.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01