072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Microsoft: Bing kan boze antwoorden geven op meer dan 15 vragen

16-02-2023
Internet

Microsoft heeft gereageerd op berichten dat de nieuwe Bing-chatbot tegen gebruikers liegt en gebruikers beledigt. Het bedrijf erkent dat Bing vijandig of negatief kan reageren, vooral tijdens lange chatsessies. Microsoft werkt aan de antwoorden die de chatbot geeft.

Plex introduceert functie om aftiteling van films en series over te slaan

16-02-2023
Internet

Plex introduceert Credits Detection, een functie waarmee gebruikers automatisch de aftiteling van een film of serie kunnen overslaan. De functie is donderdag standaard beschikbaar voor de persoonlijke mediaservers van Plex Pass-gebruikers en het gratis streamingaanbod van Plex.

Call of Duty Warzone 2.0 krijgt klassementsmodus; Modern Warfare II krijgt Gun Fight

15-02-2023
Games

Call of Duty Warzone 2.0 krijgt in een toekomstige update de spelmodi Geclassificeerd en Plunder. Activision bevestigt dit in een blogpost. Bovendien keert de 2v2 Gun Fight-modus op een later tijdstip ook terug naar de multiplayer van Modern Warfare II.

Riot Games brengt dit voorjaar League of Legends spin-off The Mageseeker uit

15-02-2023
Games

Riot Games introduceert The Mageseeker, een 2D-actie-RPG die zich afspeelt in het League of Legends-universum. Deze game komt dit voorjaar uit voor consoles en pc. Twee andere spin-offs, Convergence en Song of Nunu, werden eerder aangekondigd en zullen ook dit jaar verschijnen.

Intel kondigt Xeon w5, w7 en w9 CPU's aan als spirituele opvolgers van hedt-chips

15-02-2023
Hardware

Intel introduceert twee series Xeon W-processors met maximaal 56 cores. Ze gebruiken dezelfde Sapphire Rapids MCC en XCC dies als de recent uitgebrachte serverchips, maar zijn bedoeld voor gebruik in werkstations.

Nederlandse regeringspartijen willen TikTok-verbod op telefoons van ambtenaren

15-02-2023
Software

Als het aan de regeringspartijen ligt, mogen de ambtenaren van de Nederlandse overheid TikTok niet op hun werktelefoons laten installeren. De partijen vinden het risico dat data via de app in China terechtkomen te groot.

Belgische ethische hackers zijn niet langer strafbaar als ze bugs vinden en melden

15-02-2023
Software

Belgische ethische hackers zijn voortaan niet meer strafbaar als ze kwetsbaarheden melden aan een bedrijf. Tot nu toe konden hackers die bugs ontdekten zonder expliciete opdracht en deze meldden via Responsible disclosure nog vervolgd worden. Een nieuwe wet verhindert dat.

Hackers van LockBit publiceren gestolen gegevens uit de Belgische stad Geraardsbergen

15-02-2023
Software

Hackers van de LockBit-ransomwarebende hebben gestolen gegevens uit Geraardsbergen openbaar gemaakt op het darkweb. De groep had een ultimatum gesteld: de gegevens zouden worden gepubliceerd als er woensdagochtend vroeg geen betaling zou zijn gedaan.

'Apple-dienst voor uitstel van betaling kijkt naar bestelhistorie klant'

15-02-2023
Internet

Apple wil de Betaal Later-service de komende weken beschikbaar maken voor klanten, schrijft Bloomberg. Dit betreft uitgestelde betalingen bij het plaatsen van bestellingen via Apple Pay. Het bedrijf zou de bestelhistorie bekijken op kredietwaardigheid.

Strategiespel Pikmin 4 komt in juli uit voor de Nintendo Switch

09-02-2023
Games

Strategiespel Pikmin 4 komt op 21 juli uit. Dat maakte Nintendo bekend tijdens zijn Direct-presentatie. De game wordt exclusief uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het bedrijf toonde ook de eerste gameplay-beelden van de game.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01