072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

FinFisher-maker van spionagesoftware FinSpy is failliet

29-03-2022
Software

Het Duitse spywarebedrijf FinFisher is failliet. Het leverde de spionagesoftware FinSpy aan regeringen. Ze gebruikten het om criminelen op te sporen, maar het bedrijf bleek de spyware ook te verkopen aan autoritaire regimes die activisten of journalisten ermee volgden.

MangoPi toont Linux-computermodule ter grootte van SD-kaart

29-03-2022
Hardware

MangoPi heeft de eerste beelden getoond van zijn aankomende computer-on-module. Deze M-Core-module is ongeveer zo groot als een SD-kaart en ondersteunt Linux. Het is niet bekend wanneer het systeem uitkomt.

EA's FIFA-games worden binnenkort EA Sports Football Club genoemd

27-03-2022
Games

EA zou in de toekomst de naam FIFA in zijn voetbalgames vervangen door EA Sports Football Club. De gamemaker zou de licentiekosten en andere voorwaarden van FIFA op het gebied van gameplay-technische zaken het geld niet meer waard vinden.

Dell start met verkoop eerste QD OLED-monitor in Nederland en België voor 1322 euro

27-03-2022
Hardware

Dell is eerder dan gepland begonnen met de verkoop van zijn AW3423DW-QD OLED-monitor in Nederland en België. Het verkoopt de monitor voor 1322 euro. Vraag en aanbod lijken uiteen te lopen: in Nederland is de monitor al uitverkocht en in België lopen de leveringen vertraging op.

Code Android 13 verwijst naar optie voor handmatig gas geven internetverbinding

25-03-2022
Software

Android 13 krijgt mogelijk een optie voor ontwikkelaars om hun apps te testen met een internetverbinding met beperkte bandbreedte. Het afknijpen van een internetverbinding kan ontwikkelaars meer inzicht geven in de prestaties van een app.

Rockstar Games onthult GTA+, een maandelijks abonnement voor GTA Online

25-03-2022
Games

Rockstar Games onthult een abonnement op GTA Online waar spelers in-game content en contant geld ontvangen voor $ 5,99 per maand. GTA+ zal op 29 maart beschikbaar zijn voor de PlayStation 5 en Xbox Series X- en S-versies van de game. Er is nog geen europrijs bekend.

Thunderful Games kondigt LEGO Bricktales puzzelspel aan

25-03-2022
Games

Uitgever Thunderful Games kondigt LEGO Bricktales aan met een gameplay-trailer. De puzzelgame wordt ergens in 2022 voor pc uitgebracht en wordt ontwikkeld door ClockStone, de ontwikkelaar achter alle games in de Bridge Constructor-franchise.

DICE is begonnen met de pre-productie voor de volgende Battlefield-game

25-03-2022
Games

Ontwikkelaar DICE is begonnen met de pre-productie van de volgende Battlefield-game. Dat vertelt een anonieme bron aan insider Tom Henderson. DICE zou "waardevolle lessen" hebben geleerd van Battlefield 2042, dat slecht werd ontvangen door fans van de franchise.

Thuiswinkel.org rekent proefkosten bij misbruik retourrecht

25-03-2022
Internet

Thuiswinkel.org start een pilot om misbruik van het herroepingsrecht tegen te gaan. Producten zijn hierbij voorzien van een sticker en als de consument deze verwijdert, dient hij een bedrag te betalen na retournering van het product.

Washington Post: Rusland zat volgens de VS achter een cyberaanval op Viasat-internet

25-03-2022
Internet

Analisten van Amerikaanse inlichtingendiensten hebben geconcludeerd dat Rusland achter de cyberaanval op satelliet-internetdienst Viasat zat. Amerikaanse functionarissen vertelden The Washington Post.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01