072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu je game PC samenstellen

Geekbench deelt niet langer benchmarks van hardware die nog niet te koop is

06-10-2021
Software

De Geekbench Browser zal niet langer benchmarkresultaten van 'pre-release' hardware weergeven. Voor zover we weten kan de tool nog gebruikt worden om nieuwe hardware te benchmarken, maar deze resultaten zullen niet meer voor iedereen zichtbaar zijn.

Code in Rockstar Games Launcher hint naar remasters van GTA III, VC en SA

06-10-2021
Games

Verschillende gebruikers zeggen dat ze aanwijzingen hebben gevonden in de Rockstar Games Launcher-code voor Definitive Editions van Grand Theft Auto III, Vice City en San Andreas. Er gaan al langer geruchten dat Rockstar aan dergelijke remasters werkt.

Twitch-broncode en interne documenten zijn mogelijk gelekt op 4chan

06-10-2021
Software

De broncode van gamestreamingdienst Twitch lijkt te zijn gelekt. Een anonieme persoon plaatste een torrent op 4chan met daarin bestanden met de broncode voor de dienst, evenals interne bedrijfsdocumentatie zoals hoeveel streamers hebben verdiend.

Google introduceert nieuwe duurzaamheidsopties voor zoeken en kaarten

06-10-2021
Internet

Google komt met verschillende duurzaamheidsopties in onder meer de zoek-apps en in Maps. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld CO2-vriendelijke vluchten vinden en zuinige autoroutes plannen. Ook Amerikanen kunnen hun verwarming anders regelen met hun Nest.

Microsoft publiceert methode om Windows 11 TPM 2.0-systeemvereiste te omzeilen

06-10-2021
Software

Windows 11 kan nog steeds worden geïnstalleerd op systemen zonder TPM 2.0, erkent Microsoft. Hiervoor moet het register worden aangepast. Ook zegt het bedrijf dat gebruikers in dat geval niet meer op volledige ondersteuning kunnen rekenen.

Telegram zag 'recordgroei' met 70 miljoen nieuwe gebruikers bij WhatsApp-mislukking

06-10-2021
Internet

Telegram-oprichter Pavel Durov zegt dat hij een "recordgroei" zag in het aantal gebruikers tijdens de WhatsApp- en Messenger-storing afgelopen maandag. Maandag zouden ruim zeventig miljoen nieuwe mensen de Telegram-app hebben gebruikt.

Mark Zuckerberg noemt platformbeschuldigingen 'ernstig onlogisch'

06-10-2021
Internet

Facebook-baas Mark Zuckerberg zegt dat de beschuldigingen van een klokkenluider over interne onderzoeken "onzinnig" zijn. Hij noemt de beschuldigingen dat het bedrijf mensen opzettelijk ongelukkig maakt en geld belangrijker vindt 'sterk onlogisch'

AIVD geeft bedrijven tips voor netwerkbeveiliging

06-10-2021
Software

De AIVD heeft een lijst met tips gepubliceerd waarmee bedrijven zelf hun ICT-infrastructuur beter kunnen beveiligen. Deze 'cybersecurity-aanpak' helpt bedrijven bij het beveiligen van informatie en processen, het maken van risicobeoordelingen en het kiezen van beveiligingsmiddelen.

Overheid verplicht telecomaanbieders tot meer beveiligingsmaatregelen

06-10-2021
Software

Nederlandse telecomaanbieders zijn komend jaar verplicht nieuwe beveiligingsmaatregelen te nemen. De ISP's worden door het vertrekkende kabinet verplicht om incidenten beter onder controle te houden, personeel beter te screenen en meer beveiligingsupdates door te voeren.

Facebook: Fout in opdracht en audittool veroorzaakte de grote storing

05-10-2021
Internet

De urenlange storing bij Facebook en zijn diensten werd veroorzaakt door een verkeerde opdracht tijdens routine-onderhoud. De opdracht heeft onverwacht het hele backbone-netwerk offline gehaald, wat een ander probleem veroorzaakte met het border gateway-protocol.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01