072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Call of Duty: Modern Warfare II multiplayer-bèta begint in september

08-08-2022
Games

De multiplayer-bèta voor Call of Duty: Modern Warfare II begint in september. Dit maakte ontwikkelaar Infinity Ward bekend op Twitter. PlayStation-gebruikers krijgen eerst toegang; andere platforms volgen een paar dagen later.

DuckDuckGo blokkeert binnenkort Microsoft-scripts op websites van derden

07-08-2022
Internet

DuckDuckGo blokkeert binnenkort de trackingscripts van Microsoft op websites van derden. Wel noemt het bedrijf als uitzondering een script op het eigen platform waarmee adverteerders kunnen zien of Microsoft-advertenties tot meer klanten hebben geleid.

Overwatch 2 krijgt voor release geen open bèta meer

06-08-2022
Games

Er komt geen nieuwe open bèta beschikbaar voor Overwatch 2. Ontwikkelaar Blizzard zegt genoeg feedback te hebben verzameld om aan de game te blijven werken. De shooter staat gepland voor een release op 4 oktober.

Forbes: TikTok-moderators zien afbeeldingen van kindermishandeling in trainingssessies

06-08-2022
Internet

Amerikaanse TikTok-moderators van het bedrijf Teleperformance krijgen als onderdeel van hun training materiaal over seksueel misbruik van kinderen of CSAM te zien. Dat schrijft zakenblad Forbes op basis van informatie van voormalige TikTok-moderators.

DreamWorks gaat zijn eigen MoonRay-renderingsoftware open source maken

06-08-2022
Software

Dreamworks gaat zijn rendertool MoonRay open source maken. De software is onder meer gebruikt voor het maken van How to Train Your Dragon: The Hidden World, The Bad Guys en Puss in Boots: The Last Wish, dat in december uitkomt.

Ruim 100 Nederlandse tandartspraktijken tijdelijk gesloten na cyberaanval - update

05-08-2022
Software

De komende dagen moeten 120 Nederlandse tandartspraktijken van het bedrijf Colosseum Dental Benelux sluiten vanwege een cyberaanval. Vermoedelijk gaat het om een ransomware-aanval. Het is niet bekend of er klantgegevens zijn buitgemaakt.

'Grote fabrikant stopt productie Intel Arc GPU's vanwege kwaliteitsproblemen'

05-08-2022
Hardware

De release van Intel Arc GPU's zou verre van soepel verlopen nadat ten minste één onafhankelijke GPU-fabrikant stopt met het produceren van videokaarten op basis van Intel's GPU. Ook pc-fabrikanten en verkopers zouden de Arc Alchemist-productlijn niet vertrouwen.

Game-uitgever Koch Media verandert naam in Plaion

05-08-2022
Games

De Duits-Oostenrijkse game-uitgever Koch Media verandert zijn naam in Plaion als onderdeel van een algehele rebranding van het merk. Het bedrijf maakt nog steeds deel uit van de mediagroep Embracer Group.

F1 22 krijgt twee weekenden crossplay als test

05-08-2022
Games

Racegame F1 22 krijgt dit weekend en het weekend daarna crossplay als onderdeel van een test. Spelers kunnen de spelmodi Social Race en Two-Player Career tegen elkaar spelen, ongeacht op welk platform ze de game spelen. Crossplay wordt eind augustus afgerond.

GitLab gaat toch geen inactieve projecten verwijderen

05-08-2022
Software

GitLab heeft zijn besluit om inactieve projecten per eind september te verwijderen, teruggedraaid. De ongebruikte repositories gaan naar goedkopere objectopslag, dus ze zijn nog steeds toegankelijk, maar het duurt gewoon wat langer.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01