072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

OneWeb lanceert opnieuw satellieten na overeenkomst met SpaceX

21-03-2022
Internet

Internetsatellietbedrijf OneWeb lanceert opnieuw satellieten na ondertekening van een overeenkomst met SpaceX. De eerste lancering moet dit jaar nog plaatsvinden. OneWeb kon op verzoek van Roskosmos geen nieuwe satellieten lanceren met de Russische Sojoez-raket.

Emsisoft brengt decoderingstool uit voor Diavol ransomware

21-03-2022
Internet

Beveiligingsbedrijf Emsisoft heeft een decoderingstool online gezet voor de Diavol-ransomware, die is gekoppeld aan de Russische Trickbot-groep, van de gelijknamige malware. De decoderingstool heeft een origineel en een versleuteld bestand nodig om alle versleutelde gegevens te ontsleutelen.

AMD kondigt prijzen EPYC Milan-X CPU's met 3D V-Cache aan

21-03-2022
Hardware

AMD kondigt de prijs van de EPYC Milan-X refresh aan. Het topmodel en 'instapmodel' hebben respectievelijk een adviesprijs exclusief btw van 7974 euro en 3792 euro. De serverprocessors zijn nu beschikbaar en kunnen na een bios-update in een bestaande Milan SP3-socket worden geïnstalleerd.

TP-Link werkt routers bij zodat DNS-verzoeken niet langer worden gedeeld met Avira

21-03-2022
Hardware

Routerfabrikant TP-Link heeft een firmware-update uitgebracht voor de AX55- en X68-routers, waardoor de routers geen DNS-verzoeken meer delen met beveiligingsbedrijf Avira. Volgens TP-Link gebeurde dit per ongeluk door een softwarefout, ook als gebruikers dat niet wilden.

Mozilla voegt hardwareversnelling voor AV1-videocodec toe aan Firefox 100

21-03-2022
Software

Mozilla heeft hardwareversnelling voor de AV1-videocodec toegevoegd aan een interne build van Firefox. Dat blijkt uit een bericht op het Bugzilla-platform. De release-opmerkingen geven aan dat versie 100 van de browser hardwaredecodering van de videocodec zal ondersteunen.

Bitdefender kondigt gratis antiviruspakket aan na het afsluiten van Bitdefender Free

21-03-2022
Software

Drie maanden nadat Bitdefender aankondigde dat het Bitdefender Free zou stopzetten, kondigt het bedrijf een nieuw gratis antiviruspakket aan. Volgens Bitdefender is dit volledig vanaf de grond opgebouwd.

ASML waarschuwt voor tekorten chipmachines

21-03-2022
Hardware

ASML-directeur Peter Wennink waarschuwt dat de chipindustrie de komende twee jaar te maken krijgt met tekorten aan machines voor chipproductie. Volgens de CEO kost het tijd om de capaciteit flink te vergroten.

PS5-gebruikers krijgen mail over Gran Turismo 7-trofee zonder de game te spelen

21-03-2022
Games

Verschillende PS5-gebruikers melden dat ze e-mails ontvangen over trofeeën die zijn ontgrendeld in Gran Turismo 7, ook al hebben ze de game niet. De e-mails lijken echt van PlayStation te komen. Dit zijn e-mails over trofeeën voor het ontgrendelen van verschillende prestaties.

Elden Ring-exploit dwingt pc-spelers in een oneindige deathloop

21-03-2022
Games

Gebruikers van sociale media melden dat een exploit in de pc-versie van Elden Ring hun spel laat crashen en hen vervolgens in een oneindige doodsloop dwingt. Spelers wordt aangeraden een back-up te maken van hun opslagbestand of de online modus uit te schakelen.

Gamehostingbedrijf ZAP-Hosting meldt datalek en meerdere hacks

21-03-2022
Internet

Het Duitse gamehostingbedrijf ZAP-Hosting meldt dat het slachtoffer is geworden van gerichte hackpogingen. Ook zijn klantgegevens gestolen. Dit zijn gegevens uit het klantenportaal, zoals namen en e-mailadressen. De gegevens zijn volgens het bedrijf online gezet.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01