072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Facebook test end-to-end encryptie standaard ingeschakeld 'op sommige'

11-08-2022
Internet

Facebook is begonnen met het testen van end-to-end-codering die standaard is ingeschakeld op Facebook Messenger. De chatdienst bood de functionaliteit al, maar moet deze nog handmatig aanzetten.

Intel toont gaming-prestaties Arc A750-videokaart om te concurreren met RTX 3060

11-08-2022
Hardware

Intel heeft prestatieclaims gedeeld voor zijn Arc A750 GPU in 49 verschillende games. De Intel GPU zou gemiddeld tot vijf procent sneller zijn in DirectX 12- en Vulkan-titels, afhankelijk van de resolutie. De GPU is nog niet uit en er zijn nog geen onafhankelijke reviews.

Gegevens klein aantal gebruikers van 2fa-app Authy gezien bij hack moederbedrijf

11-08-2022
Software

Bij een hack van moederbedrijf Twilio zijn de gegevens van een klein aantal gebruikers van Authy, een app voor authenticatie in twee stappen, gestolen. Het gaat in totaal om 125 gebruikers, meldt het bedrijf.

From Software verwijdert verplichte pvp-infiltraties uit sidequest in Elden Ring

10-08-2022
Games

Ontwikkelaar From Software heeft dinsdag een update voor Elden Ring uitgerold. Na het installeren van de versie 1.06-update kunnen spelers een belangrijke sidequest in het spel voltooien zonder de speler-tegen-speler-modus te hoeven gebruiken.

Spotify introduceert nieuwe gepersonaliseerde feeds voor muziek en podcasts

10-08-2022
Software

Spotify brengt deze week een aangepast ontwerp van het startscherm uit, eerst voor de Android-app en later voor de iOS-variant. De audiotoepassing geeft nu verbeterde gepersonaliseerde suggesties weer in de categorieƫn Muziek en Podcasts en shows.

Blizzard stopt deze maand met de verkoop van loot boxes in Overwatch

10-08-2022
Games

Activision Blizzard stopt met het verkopen van loot boxes in Overwatch na het huidige Anniversary Remix-evenement. Vanaf 30 augustus kunnen spelers geen echt geld meer uitgeven aan loot boxes, maar deze nog wel verdienen door het spel te spelen.

Winkelketen CASA getroffen door ransomware-aanval

09-08-2022
Software

Winkelketen CASA is getroffen door een ransomware-aanval. Volgens het bedrijf zijn persoonsgegevens van klanten en medewerkers gelekt. CASA stelt dat de cyberaanval snel werd ontdekt, maar dat de computersystemen nog versleuteld waren.

Rechter: bestelknop 'bestelling afronden' van bol.com was niet duidelijk genoeg

09-08-2022
Internet

Volgens de kantonrechter was de knop 'bestellen compleet' waarmee klanten producten bij bol.com konden kopen niet duidelijk genoeg. Een klant die via deze knop producten heeft gekocht in de webwinkel, kan de overeenkomst dus ontbinden. Bol.com heeft de knop aangepast.

WhatsApp krijgt deze maand een instelling om de status 'nu online' te verbergen

09-08-2022
Software

WhatsApp krijgt deze maand verschillende nieuwe privacyfuncties, waaronder de mogelijkheid om de status 'nu online' te verbergen. Daarnaast kunnen gebruikers straks geen screenshots meer maken met View Once afbeeldingen en kunnen gebruikers stilletjes groepsgesprekken verlaten.

Google Stadia krijgt streamingfunctie om met een kleinere groep gebruikers te streamen

09-08-2022
Games

Google brengt twee nieuwe streamingfuncties voor Stadia uit, waaronder Party Stream. Met deze functie kunnen gebruikers een stream starten en delen met maximaal negen anderen. Voorheen stond Stadia gebruikers alleen toe om te streamen met een YouTube-livestream.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01