072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Vermeende broncode van Intel Alder Lake-sokken verschijnt online

08-10-2022
Software

De vermeende broncode van Intel's Alder Lake-sokken is online opgedoken. Een onbekende hacker heeft 5,8 GB aan materiaal op 4chan gezet en de broncode is nu ook te vinden op GitHub. De bestanden bevatten de broncode en tools om een bios of uefi te maken voor Alder Lake-chips.

Vermeende Intel Alder Lake BIOS-broncode verschijnt online

08-10-2022
Software

De vermeende broncode voor de bios voor Intel's Alder Lake-chips is online verschenen. Een onbekende hacker heeft 5,8 GB aan materiaal op 4chan gezet en de broncode is nu ook te vinden op GitHub. De bestanden bevatten de broncode en tools om een bios of uefi te maken voor Alder Lake-chips.

ICT-leverancier ontkent dat bij aanval gegevens van Kamerleden zijn gestolen

08-10-2022
Software

ICT-bedrijf ID-Ware spreekt de bewering van staatssecretaris Van Huffelens tegen dat persoonsgegevens van Nederlandse politici en parlementariërs op straat liggen. Dat schreef de staatssecretaris gisteren in een Kamerbrief naar aanleiding van een bericht in de Volkskrant, maar het bedrijf zegt nu dat er geen aanwijzingen zijn voor een datalek.

Fortinet waarschuwt klanten voor ernstig RCE-lek in FortiGate-firewalls

08-10-2022
Software

Fortinet waarschuwt klanten voor een ernstige kwetsbaarheid in een aantal FortiGate-firewalls en FortiProxy-webproxy's. Het bedrijf heeft een patch voor de bug uitgebracht, waarmee aanvallers op afstand kunnen inloggen op een beheerdersaccount.

Meta waarschuwt 1 miljoen potentiële slachtoffers voor gestolen inloggegevens

07-10-2022
Software

Meta heeft ongeveer een miljoen Facebook-gebruikers op de hoogte gebracht van inloggegevens die mogelijk zijn gestolen. Volgens de socialemediagigant hebben de slachtoffers kwaadaardige apps gedownload uit de Apple App Store en Google Play Store, waarna hun inloggegevens zijn gestolen.

Acer kondigt 16-inch Swift Edge-laptop aan met een gewicht van minder dan 1,2 kilogram

07-10-2022
Hardware

Acer presenteert de Swift Edge, een 16" laptop met een AMD Ryzen 6000-serie processor die 1,17 kilogram weegt. Volgens de fabrikant is het daarmee "de lichtste 16" OLED-laptop ter wereld". De Swift Edge is vanaf begin 2023 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1499 euro.

FIOD: Nederlander aangehouden voor leveren chips aan Rusland

07-10-2022
Software

Een 55-jarige Nederlander is onlangs aangehouden voor het leveren van chips aan Rusland. De man wordt verdacht van het overtreden van de Sanctiewet. Mogelijk heeft de verdachte internationale sancties willen omzeilen door te doen alsof de chips een andere bestemming hadden.

Binance getroffen door hack, BNB blockchain is nu hervat

07-10-2022
Software

De BNB-blockchain van Binance is getroffen door een hack en is daarom tijdelijk stilgelegd. De schade wordt door Binance CEO Changpeng Zhao geschat op $ 100 miljoen, maar cryptocurrency-experts denken dat het werkelijke bedrag veel hoger is.

EA's Origin launcher-vervanging voor Windows verlaat bèta

07-10-2022
Games

Game-uitgever Electronic Arts vervangt zijn Origin-opstartprogramma op Windows door de EA-app, die de bèta verlaat. De app lijkt erg op Origin, maar zou soepeler moeten werken. Daarnaast ondersteunt de EA-app koppelingen naar PSN, Xbox Live en Steam voor het vinden van vrienden.

TikTok voegt videobewerkingstools toe aan app

07-10-2022
Internet

TikTok voegt nieuwe, uitgebreidere videobewerkingstools toe. Gebruikers kunnen nu videoclips, geluiden en afbeeldingen rechtstreeks vanuit TikTok aanpassen, zonder dat ze een externe app hoeven te gebruiken.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01