072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Microsoft geeft bescherming tegen brute-force-aanvallen op beheerdersaccounts vrij

14-10-2022
Software

Microsoft introduceert een optie om beheerdersaccounts te beschermen tegen brute-force-aanvallen met beperkingen voor inlogpogingen. De nieuwe optie maakt deel uit van de oktober-update voor Windows 11.

Telenet stopt Yelo TV-app en schakelt gebruikers over naar Telenet TV-app

14-10-2022
Software

De Belgische provider Telenet stopt over 'enkele maanden' met de Yelo-app. Met deze app kunnen klanten tv kijken met hun smartphone. Klanten met een Digibox of Digicorder stappen over op de Telenet TV-app, die enkele beperkingen heeft ten opzichte van de Yelo-app.

Proton voegt ondersteuning voor beveiligingssleutels toe als extra 2fa-optie

14-10-2022
Software

Proton voegt de mogelijkheid toe om in te loggen met fysieke U2F- en FIDO2-beveiligingssleutels in diensten als Proton Mail, Proton Drive en Proton Calendar. De functie werkt vooralsnog alleen als extra inlogmethode en kan alleen worden ingeschakeld als ook gebruik wordt gemaakt van totp-authenticatie.

Elden Ring-patch hint op raytracing en bevat verwijzingen naar nieuwe kaarten

14-10-2022
Games

Elden Ring-update 1.07 bevat verborgen opties voor raytracing. Dat ontdekte een dataminer, die zijn bevindingen op Twitter deelt. De update lijkt ook verwijzingen naar nieuwe gebieden te bevatten, mogelijk voor toekomstige DLC.

Microsoft brengt eind dit jaar DirectStorage 1.1 met GPU-decompressie uit

14-10-2022
Software

Microsoft is van plan om tegen het einde van dit jaar DirectStorage 1.1 uit te brengen. Vanaf dan kunnen ontwikkelaars de technologie implementeren in hun games. Met DirectStorage 1.1 kan de GPU activa decompressie uitvoeren, wat de laadtijden in games zou moeten verminderen.

Nvidia lijkt de hashrate-beperking op de RTX 30-serie te hebben opgeheven

14-10-2022
Hardware

Nvidia heeft blijkbaar de hashrate-beperking op zijn RTX 30-serie GPU's verwijderd. Gebruikers rapporteren hogere hashrates na installatie van de nieuwe 522.25-stuurprogramma's, zelfs bij gebruik van software die de LHR-beperking niet kan omzeilen.

Twitter test een functie die beperkt wie gebruikers kunnen noemen

14-10-2022
Internet

Twitter werkt aan een functie waarmee gebruikers kunnen aangeven wie ze wel en niet mogen noemen. Gebruikers kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen dat alleen gebruikers die ze volgen ze een naam kunnen geven. Twitter wil waarschijnlijk intimidatie en pesten voorkomen.

Amplitude stelt consoleversie Humankind 'tot nader order' uit

14-10-2022
Games

Ontwikkelaars Amplitude en Aspyr hebben de consoleversie van Humankind uitgesteld. De versie had in november moeten verschijnen voor de PlayStation 4 en 5 en de Xbox One en Series. Alle aanbetalingen worden waar mogelijk terugbetaald.

Europese crashtestorganisatie: geen bewijs dat Tesla test manipuleerde met code

14-10-2022
Software

Euro NCAP zegt nog geen bewijs te hebben gevonden dat Tesla crashtests manipuleert door speciale code te gebruiken. Verwijzingen naar individuele crashtestorganisaties werden gevonden in de code van Tesla-auto's, waardoor sommigen vermoedden dat Tesla vals speelde.

Maker van Stadia-exclusieve Outcasters zegt dat hij geen plannen heeft voor port

14-10-2022
Games

De ontwikkelaar van Outcasters, een game die exclusief beschikbaar is voor Google Stadia, meldt dat de game waarschijnlijk niet naar andere platforms zal komen. Nadat Stadia offline is gegaan, is de game niet meer speelbaar.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01