072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Oekraïense ontwikkelaar moet Stalker 2 opnieuw uitstellen, release in 2023

13-06-2022
Games

De Oekraïense game-ontwikkelaar GSC Game World heeft de release van Stalker 2: Heart of Chornobyl uitgesteld tot 2023. Aanvankelijk zou de game in december van dit jaar uitkomen, maar door het conflict in Oekraïne lijkt dit niet meer haalbaar.

Forza Horizon-ontwikkelaars wilden eerst Project Gotham Racing opnieuw opstarten

13-06-2022
Games

De oprichters van Forza Horizon-ontwikkelaar Playground Games wilden eerst Project Gotham Racing opnieuw opstarten. Toen ze dat in bocht 10 gooiden, vuurde de ontwikkelaar van Forza Motorsports het af. Ter plekke bedacht Playground Games Forza Horizon, een spel dat ze mochten maken.

Diefachtige stealth-game Gloomwood komt op 16 augustus in vroege toegang

13-06-2022
Games

Gloomwood is vanaf 16 augustus early access beschikbaar. Deze stealth-actiegame is geïnspireerd op de Thief-serie en komt naar pc. Er is al een demo van het spel uitgebracht.

Google schorst engineer die beweert dat LaMDA zelfbewust is geworden

13-06-2022
Software

Google heeft Blake Lemoine van de Responsible AI-divisie van het bedrijf ontslagen. Lemoine haalde dit weekend de krantenkoppen over beweringen dat het LaMDA-gespreksmodel een eigen leven is gaan leiden en een ziel heeft.

Cloudpunk Creator kondigt Cyberpunk-achtige levenssimulator Nivalis aan

13-06-2022
Games

Ion Lands, de studio achter Cloudpunk, werkt aan een nieuw levenssimulatiespel. In Nivalis runnen spelers hun eigen bedrijf in een cyberpunk-achtige stad. Het spel zal beschikbaar zijn voor pc's. De releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Flight Simulator krijgt dropship van Halo-games als dlc

13-06-2022
Games

Microsoft voegt de UNSC Pelican toe aan Flight Simulator. Spelers kunnen het dropship downloaden als een gratis add-on. Microsoft liet zien hoe het futuristische vliegtuig uit de Halo-franchise in de ruimte kan "vliegen". De 40th Anniversary-editie van de software wordt in november uitgebracht.

GlobalFoundries en STMicro overwegen om chipfabriek in Frankrijk te bouwen

13-06-2022
Hardware

GlobalFoundries en STMicro overwegen een chipfabriek te bouwen in Frankrijk. Dat melden Bloomberg-bronnen. Hiervoor willen de bedrijven gebruik maken van Chips Act-ondersteuning van de Europese Commissie.

Ontwikkelaar achter This War of Mine werkt aan ruimteoverlevingsspel The Alters

13-06-2022
Games

Deze War of Mine-maker 11 Bit Studios kondigt The Alters aan. In dit overlevingsspel moeten spelers samen met een stel klonen op een onbekende planeet overleven. Het spel komt uit voor pc. De releasedatum is nog niet bekend gemaakt.

Nieuwe Half-Life: Alyx mod Levitation krijgt vijf uur durende singleplayer-campagne

13-06-2022
Games

Twee mod-makers werken samen aan een nieuwe singleplayer-campagne voor VR-game Half-Life: Alyx. Deze mod, genaamd Levitation, voegt een "vier of vijf uur" verhaal toe aan het spel. De mod is gratis en wordt later dit jaar uitgebracht.

Forza Horizon 5 krijgt een Hot Wheels-uitbreiding op 19 juli

13-06-2022
Games

Microsoft heeft de eerste uitbreiding van Forza Horizon 5 aangekondigd. De Hot Wheels-uitbreiding voegt Hot Wheels-achtige tracks inclusief loops toe. Er zitten ook auto's van het speelgoedmerk in de DLC. Horizon 5 is niet de eerste Horizon-game die Hot Wheels DLC krijgt.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01