072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

OBS Studio ondersteunt AV1-codering op RTX 4000-kaarten

01-11-2022
Hardware

Open Broadcaster Studio, of OBS, heeft ondersteuning toegevoegd voor Nvenc AV1-codering voor Nvidia RTX 4000-kaarten. Voorlopig werkt dit alleen voor het opnemen van beelden en nog niet voor streaming, omdat diensten als YouTube en Twitch de codec nog niet ondersteunen.

Rechter annuleert massaclaim Consumentenbond over prijs Philips-tv's

01-11-2022
Hardware

De massaclaim die de Consumentenbond en de Consumentenvordering bij Philips hebben ingediend, is door de rechtbank geschrapt. De organisaties hadden samen met 55.000 consumenten een claim ingediend waarin werd beweerd dat klanten tussen 1996 en 2006 te veel betaalden voor Philips-tv's.

Instagram lost bug op die valse opschortingsmeldingen gaf

01-11-2022
Internet

Instagram meldt dat het de inlogproblemen heeft opgelost. Meerdere gebruikers kregen maandag ten onrechte een melding dat hun account was geblokkeerd. Maandagavond was de bug die de problemen veroorzaakte verholpen.

Elon Musk ontslaat Twitter-bord en beperkt contentmoderatieteam

01-11-2022
Internet

Elon Musk heeft de raad van bestuur van Twitter ontslagen. Daarmee is de miljardair in zijn eentje verantwoordelijk voor het sociale netwerk. Ook zouden de meeste werknemers die zich bezighouden met contentmoderatie hun werk niet meer kunnen doen.

Politici 36 landen komen samen in Washington voor anti-ransomware-top

01-11-2022
Software

Ambtenaren en politici uit 36 landen hebben zich verzameld in Washington DC voor een internationale top over ransomware. Het is de tweede keer dat het Counter Ransomware Initiative samenkomt. Tijdens de top in het Witte Huis delen de landen tips over het bestrijden van ransomware.

IKEA onderneemt juridische stappen tegen horrorspel dat zich afspeelt in meubelzaak

31-10-2022
Games

De ontwikkelaar achter indie-horrorgame The Store Is Closed heeft in een brief van advocaten van IKEA de opdracht gekregen om visuele overeenkomsten met de meubelwinkel uit de game te verwijderen. Het spel zou inbreuk maken op het handelsmerk van het Zweedse bedrijf.

EA brengt naast Iron Man nog twee games uit op basis van Marvel-personages

31-10-2022
Games

Electronic Arts heeft een deal getekend met The Walt Disney Company voor drie videogames gebaseerd op Marvel-superhelden. Tot nu toe is er slechts één game aangekondigd, een Iron Man-game voor één speler gemaakt door Motive Studio.

ING Nederland meldt storing bij inloggen en overzetten via site en apps - update

31-10-2022
Internet

Nederlandse ING-klanten kunnen problemen ondervinden bij het inloggen op de site of app, of bij het doen van een overboeking. De bank bevestigt dat er problemen zijn en zegt aan een oplossing te werken. Er wordt geen oorzaak genoemd.

Cyan Worlds kondigt remake van puzzelspel Riven . aan

31-10-2022
Games

Cyan Worlds werkt aan een remake van Riven, een game die maandag 25 jaar geleden verscheen. In de remake kunnen spelers zich vrij door de gamewereld bewegen, in tegenstelling tot het origineel. Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt.

Instagram bevestigt inlogproblemen, gebruikers ontvangen melding van opgeschort account

31-10-2022
Internet

Instagram bevestigt dat sommige gebruikers problemen kunnen ondervinden bij het inloggen op het platform. Gebruikers worden ten onrechte geïnformeerd dat hun account is opgeschort of geblokkeerd. Het bedrijf Meta zegt aan een oplossing te werken.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01