072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

HackerOne-medewerker stal kwetsbaarheidsrapporten en claimde zelf bug bounties

04-07-2022
Software

Een medewerker van HackerOne misbruikte kwetsbaarheidsrapporten die aan het platform werden verstrekt voor zijn eigen voordeel. De werknemer benaderde bedrijven met deze meldingen en kreeg zo geld van 'een handvol bedrijven'. HackerOne heeft de werknemer ontslagen en overweegt juridische stappen.

Twitter- en YouTube-accounts van het Britse leger verspreiden crypto-zwendel na hacks

04-07-2022
Software

De Twitter- en YouTube-accounts van het Britse leger werden in het weekend gehackt en overgenomen. De criminelen veranderden de namen van de accounts en verspreidden crypto-zwendel. Het Britse leger heeft nu de controle over de rekeningen terug.

Nederlandse politie arresteert drie mensen voor betrokkenheid bij EncroChat

04-07-2022
Software

Het OM bevestigt dat de Nederlandse politie drie personen heeft aangehouden omdat zij betrokken zouden zijn geweest bij het bedrijf achter EncroChat. Het is onduidelijk wat hun rol was bij de maker van de crypto-telefoon. Ze worden verdacht van witwassen.

Meta stopt proefproject rond Novi crypto wallet in september

03-07-2022
Internet

Meta informeert gebruikers van zijn Novi crypto-portemonnee dat dit proefproject ten einde loopt. Gebruikers wordt geadviseerd om hun saldo 'zo snel mogelijk' uit de portemonnee op te nemen en terug te storten op hun bankrekeningen.

Ubisoft stopt in september met online services voor 15 games

03-07-2022
Games

Ubisoft maakt op 1 september de online diensten van 15 games ontoegankelijk. Dat zijn grotendeels oudere titels, waaronder Far Cry 3. Dat gebeurt op de pc-, PS3-, Xbox 360- en Wii U-platforms. Zeven pc-titels verliezen ook al hun DLC, zelfs als deze al is gekocht.

Ubisoft stopt in september 15 online games-services - Update

03-07-2022
Games

Ubisoft maakt op 1 september de online diensten van 15 games ontoegankelijk. Dit zijn grotendeels oudere titels, waaronder Far Cry 3. Dat gebeurt op de pc-, PS3-, Xbox 360- en Wii U-platforms. Zeven pc-titels verliezen ook al hun DLC, zelfs als deze al is gekocht.

Technisch problematische XIII Remake krijgt grote update en Switch-versie

02-07-2022
Games

De remake van XIII die in 2020 uitkwam krijgt een flinke update om aan 'kwaliteitsnormen' te voldoen. De kwaliteit van de remake viel erg tegen en de uitgever wil dat nu samen met een nieuwe studio rechtzetten. De remake krijgt ook een Switch-poort.

AMD, Apple en Nvidia willen minder chips afnemen van TSMC

01-07-2022
Hardware

AMD, Apple en Nvidia willen dat TSMC minder chips voor hen gaat maken, meldt DigiTimes op basis van eigen bronnen. AMD en Apple zullen eigenlijk minder chips van TSMC krijgen, maar TSMC zou dit niet willen doen voor Nvidia.

World of Warcraft krijgt aanpassing van veilinghuis ten gunste van kleinere servers

01-07-2022
Games

Blizzard gaat een aanpassing maken voor alle rijken voor sommige items die in het veilinghuis worden weergegeven. De goederenlijsten worden gedeeld met de hele regio en zijn niet langer specifiek voor de server.

FIFA bepaalt buitenspel op WK 2022 met camera's en balsensor

01-07-2022
Software

FIFA zal trackingsoftware gebruiken om buitenspel te bepalen op het WK later dit jaar. Die software gebruikt 12 trackingcamera's in stadions en 29 datapunten op spelers. Daarnaast zit er een sensor in de bal om de locatie te bepalen.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01