072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Sifu kung fu game-update voegt replay-editor toe

08-12-2022
Games

Ontwikkelaar Slo Clap heeft donderdag een gratis update uitgebracht voor zijn kungfu-game Sifu. De update voegt een replay-editor toe. Er zijn ook vier nieuwe cheats en drie nieuwe modifiers beschikbaar.

Adblock Plus brengt Premium-abonnement uit dat site-pop-ups en video's blokkeert

08-12-2022
Internet

De populaire adblocker Adblock Plus wordt geleverd met een betaald abonnement waarmee gebruikers meer inhoud op websites kunnen blokkeren. Adblock Plus Premium kost $ 20 per jaar en laat gebruikers pop-ups van nieuwsbrieven, video's en andere meldingen blokkeren.

Microsoft introduceert Community's-functie voor Teams

07-12-2022
Internet

Microsoft heeft een nieuwe functie Community's voor Teams geïntroduceerd. Met deze functie wil het bedrijf groepen en gemeenschappen helpen samenwerken aan projecten. Communities is gratis en komt als eerste naar de iOS- en Android-app van de software voor videobellen.

Microsoft meldt een bug waardoor ODBC-apps de toegang tot databases verliezen

07-12-2022
Software

Microsoft heeft een probleem gemeld waardoor apps die gebruikmaken van Microsoft Open Database Connectivity en de bijbehorende SQL-server geen verbinding kunnen maken met databasebeheersystemen. Het Amerikaanse bedrijf werkt momenteel aan een oplossing.

Fractal Design onthult North-kast met houten front

07-12-2022
Hardware

Fractal Design kondigt een nieuw woningontwerp aan genaamd North. De pc-kast heeft een open voorzijde met houten versieringen en een zijpaneel van gaas. Er is ook een versie met een glazen zijpaneel. Het bovenpaneel is altijd gemaakt van een metalen gaas.

WhatsApp geeft 3D-avatars vrij voor stickers en profielfoto

07-12-2022
Internet

WhatsApp rolt een update uit waarmee gebruikers 3D-avatars van zichzelf kunnen maken. De avatars kunnen vervolgens als 'stickers' worden verzonden of als gepersonaliseerde profielfoto worden gebruikt.

De Witcher 3-update schakelt sommige mods uit en neemt andere op

07-12-2022
Games

De komende next-gen update voor The Witcher 3: Wild Hunt zal bepaalde gevolgen hebben voor de mods van de game voor pc. CD Projekt Red heeft een lijst met mods gecontroleerd en ze zullen niet allemaal werken na de update. Bepaalde mods worden onderdeel van de update.

Apple staat meer gevarieerde prijzen toe in de App Store

07-12-2022
Software

Apple past het prijsbeleid van de App Store aan, waardoor ontwikkelaars bijna tien keer meer verschillende prijzen voor hun apps kunnen instellen. Onder meer zijn de minimum- en maximumprijs verlaagd naar respectievelijk 0,29 euro en verhoogd naar 11.999,99 euro.

Proton brengt Drive-cloudservice uit voor iOS en Android

07-12-2022
Software

Proton brengt een Drive-app uit voor zijn cloudservice op iOS en Android via de Apple App Store en Google Play Store. Gebruikers kunnen bestanden uploaden, downloaden en delen via de app, beschermd door end-to-end encryptie.

Intel belooft aanzienlijke prestatieverbeteringen in Arc GPU's en DirectX 9-games

07-12-2022
Hardware

Intel brengt een nieuwe driverversie uit voor zijn Arc Alchemist GPU's die merkbare prestatieverbeteringen in DirextX 9-games zou moeten opleveren. Het was al bekend dat de Arc GPU's minder goed presteerden in combinatie met de oudere API's.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01