072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Websites kunnen automatisch inhoud naar het klembord kopiëren via Chromium-browsers

28-08-2022
Software

Met een Chromium-browser kunnen websites automatisch inhoud naar het klembord van het apparaat van de gebruiker kopiëren zonder enige vorm van toestemming. Instellingen die dat verhinderden, waren uitgeschakeld in een eerdere Chromium-build.

Netflix test gebruikersnamen voor mobiele games in app

28-08-2022
Games

Netflix test gebruikersnamen in de mobiele app. Hierdoor is het voor gebruikers van de streamingdienst mogelijk om direct tegen elkaar te spelen, maar ook om achievements terug te vinden op een leaderboard. De functie wordt de komende weken uitgerold.

Avalanche Software kondigt Hogwarts Legacy-systeemvereisten aan

27-08-2022
Games

Avalanche Software heeft aangekondigd dat Hogwarts Legacy minimaal een Intel i5-8400 of AMD Ryzen 5 2600 nodig heeft om op pc te draaien, plus een Nvidia GTX 1070 of AMD RX Vega 56. Er moet minimaal 85GB opslagruimte en 8GB RAM beschikbaar zijn. zijn.

BBC: Google verdoezelt de ecologische impact van vliegtuigreizen

27-08-2022
Internet

Volgens de BBC zou Google de ecologische impact van vliegreizen maskeren. Het bedrijf heeft onlangs wijzigingen aangebracht in zijn rekenmachine die de milieu-impact van vliegreizen berekent. Dit laat volgens Google tijdelijk alleen de impact van kooldioxide zien.

TechCrunch lanceert tool die Android-apparaten controleert op stalkerware

27-08-2022
Software

TechCrunch heeft een tool gepubliceerd waarmee Android-gebruikers kunnen controleren of hun apparaten stalkerware van TheTruthSpy bevatten. De gegevens zijn afkomstig van TheTruthSpy-servers en omvatten imei-aantallen van honderdduizenden Android-gebruikers.

Nederlandse militairen op NAVO-missie in Roemenië moeten hun simkaart thuislaten

26-08-2022
Software

Nederlandse militairen die deze maand deelnemen aan de NAVO-missie in Roemenië mogen geen simkaart in hun telefoon hebben. Op deze manier wil Defensie de missie zoveel mogelijk beschermen tegen spionage en de verspreiding van nepnieuws tegengaan.

Skull & Bones krijgt bij release ondersteuning voor DLSS, FSR en XeSS

26-08-2022
Games

Ubisofts aankomende piratengame Skull & Bones krijgt bij de lancering ondersteuning voor Nvidia DLSS, AMD FSR 1.0 en Intel XeSS. Dit maakt het een van de eerste games die ondersteuning krijgt voor opschalingstechnieken van alle drie de grote GPU-makers.

Gerucht: Amazon wil Electronic Arts overnemen - update

26-08-2022
Games

Volgens bronnen van USA Today maakte Amazon vrijdag bekend dat het een formeel bod heeft uitgebracht op game-uitgever Electronic Arts. Geruchten over EA's wens om overgenomen te worden circuleren al een tijdje. Volgens CNBC wil Amazon EA echter niet overnemen.

CNBC: Amazon neemt bod op Electronic Arts niet over - Update 2

26-08-2022
Games

CNBC ontkracht geruchten dat Amazon van plan is om vrijdag een overnamebod te doen op Electronic Arts. Volgens bronnen van USA Today zou Amazon een dergelijk aanbod doen aan de gaminggigant. Geruchten over de wens van EA om overgenomen te worden gaan al een tijdje rond.

Starlink V2 kan rechtstreeks verbinding maken met telefoons voor dekking in afgelegen gebieden

26-08-2022
Internet

Starlink V2, het satellietnetwerk van SpaceX, kan rechtstreeks verbinding maken met smartphones. Dat zou de dekking in afgelegen gebieden moeten vergroten. T-Mobile gaat dit in de VS aanbieden, maar SpaceX kijkt ook naar samenwerkingen met providers in andere landen.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01