072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Ontwikkelaars brengen eerste Alpha-versie van Asahi Linux uit voor Apple M1-chips

21-03-2022
Software

Er is een eerste alfaversie van Asahi Linux uitgebracht voor Apple-computers met de M1-chip. Het is gebaseerd op Arch Linux en gebruikt KDE Plasma als bureaublad. Het is de eerste Linux-build die native op M1-computers draait.

Google verwijdert 'zoek afbeelding in Google' uit Chrome contextmenu

21-03-2022
Software

Google heeft de optie om naar een afbeelding in Google Afbeeldingen te zoeken verwijderd uit het contextmenu van Chrome. Als u nu met de rechtermuisknop op een afbeelding klikt, krijgt u een optie om met Lens naar de afbeelding te zoeken.

Google werkt aan adaptieve synchronisatieondersteuning in Chrome OS

20-03-2022
Hardware

Chrome OS heeft een update ontvangen in het ontwikkelaarskanaal die ondersteuning biedt voor variabele verversingsfrequenties. Er lijken nog geen Chrome OS-apparaten te zijn met een VRR-scherm.

Speedrunningmarathon Games Done Quick vindt weer plaats in fysieke vorm

20-03-2022
Games

Summer Games Done Quick wordt weer een fysiek evenement, zo maakte de organisatie bekend. Dit betekent dat speedrunners en publiek weer op hetzelfde moment op dezelfde locatie aanwezig zijn. Een veelgehoorde klacht over het evenement is dat het in virtuele vorm minder vermakelijk is.

Android 13 bevat voor het eerst een aangepaste lay-out voor desktops en laptops

19-03-2022
Hardware

Google heeft een licht gewijzigde interface voor pc's opgezet in Android 13. Wanneer een apparaat aan het besturingssysteem aangeeft dat het een pc is, verschijnen er extra knoppen op de taakbalk en openen apps in vensters in plaats van volledig scherm.

A Plague Tale: Innocence krijgt live-action tv-serie

18-03-2022
Games

Avonturenspel A Plague Tale: Innocence krijgt een officiële tv-serie. De Fransman Mathieu Turi zal de serie regisseren. Eerder werkte hij als assistent-regisseur bij Quentin Tarrantino aan Inglourious Basterds. Er is nog geen releasedatum voor de serie bekend.

Webshop toont per ongeluk Intel Arc GPU in Samsung Galaxy Book 2 Pro

18-03-2022
Hardware

Een Amerikaanse webshop B&H Photo Video bood korte tijd een Samsung Galaxy Book 2 Pro laptop aan met een niet eerder uitgebrachte Intel Arc-serie GPU. De verkooppagina is inmiddels offline gehaald. De officiële onthulling van Intel's Arc GPU's vindt plaats op 30 maart.

Ontwikkelaar node-ipc voegt bug toe die Russische bestanden verwijdert uit protest

18-03-2022
Internet

De ontwikkelaar van de populaire JavaScript-bibliotheek node-ipc heeft opzettelijk een kritieke kwetsbaarheid in de bibliotheek geïntroduceerd die bestanden op de computers van gebruikers met een IP-adres in Rusland of Wit-Rusland overschrijft en vervolgens een oproep voor wereldvrede weergeeft.

Proximus introduceert Flex XS met 100Mbit/s internet en mobiel abonnement

18-03-2022
Internet

Proximus introduceert het nieuwe Flex XS-abonnement, waarmee klanten 100Mbit/s internet kunnen afnemen in combinatie met één of meerdere mobiele abonnementen. Een tv-abonnement is standaard geen onderdeel van Flex XS.

Gran Turismo 7 is sinds donderdag niet meer speelbaar vanwege serverproblemen

18-03-2022
Games

Racegame Gran Turismo 7 is sinds donderdag onspeelbaar, omdat ontwikkelaar Polyphony Digital kampt met serverproblemen. Als gevolg hiervan zijn de servers van de game offline voor onderhoud. De game kan ook niet in single player worden gespeeld, omdat de game een internetverbinding vereist.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01