072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Warframe bevat nu cross-play, cross-save-optie komt later

03-12-2022
Games

De free-to-play shooter Warframe heeft sinds vrijdag een crossplay-functie. Dit zorgt ervoor dat spelers op pc en console met elkaar kunnen spelen. De cross-save-functie, waarmee spelers hun voortgang van het ene platform naar het andere kunnen migreren, wordt op een later tijdstip vrijgegeven.

Bedrijf claimt aanzienlijke prestatieverbetering voor laptops via actieve 'koelchip'

02-12-2022
Hardware

Het Amerikaanse bedrijf Frore Systems claimt dat de prestaties van bijvoorbeeld laptops flink verhoogd kunnen worden door een actieve 'koelchip'. Het zou reguliere ventilatoren moeten vervangen en zou zo goed werken dat throttling van de CPU veel minder of geen probleem zou zijn.

Eigenaren van Discord-servers kunnen hun eigen abonnementsservice opzetten in de VS

02-12-2022
Internet

Gebruikers van Discord in de Verenigde Staten kunnen nu hun eigen 'serverabonnement' aanmaken om via het platform geld te verdienen. Zo'n abonnement kan bepaalde voordelen bieden aan abonnees van een server. De eigenaar van een server kan dit zelf bepalen.

Monster Hunter Rise komt op 20 januari naar Xbox- en Playstation-consoles

02-12-2022
Games

Oorspronkelijk uitgebracht voor de Nintendo Switch, wordt Monster Hunter Rise op 20 januari 2023 uitgebracht voor de Xbox One, Xbox Series X/S en PlayStation 4 en 5. De game wordt ook onderdeel van de Xbox Game Pass en komt naar Windows, hoewel er al een Steam-versie was.

Rapper Ye ziet af van overname van socialmediaplatform Parler

02-12-2022
Internet

Ye, voorheen bekend als Kanye West, heeft afgezien van het eerder aangekondigde voornemen om het sociale medium Parler over te nemen. Volgens Parler-moederbedrijf Parliament Technologies hebben beide partijen vorige maand besloten de overeenkomst op te zeggen.

Rapper Ye en Parliament zien af van overname van socialmediaplatform Parler by Ye

02-12-2022
Internet

Ye, voorheen bekend als Kanye West, gaat het sociale medium Parler toch niet overnemen. Volgens Parler-moederbedrijf Parliament Technologies hebben beide partijen vorige maand besloten de overeenkomst op te zeggen.

Platformcertificaten van meerdere Android-fabrikanten zijn gebruikt voor malware

02-12-2022
Software

Het Android Partner Vulnerability Initiative van Google heeft een kwetsbaarheid gemeld waarbij platformcertificaten van meerdere fabrikanten van Android-apparaten zijn gelekt. Hierdoor krijgen malware-apps veel meer rechten op de apparaten dan de bedoeling was.

Epic Games brengt 3D-scanapp RealityScan voor iOS uit

02-12-2022
Software

Epic Games en dochteronderneming Capturing Reality hebben de RealityScan-app voor iOS-apparaten uitgebracht. Met de app kunnen 3D-modellen worden gemaakt van beelden die zijn gemaakt met een smartphonecamera.

Hive Social gaat enkele dagen offline vanwege 'beveiligingsproblemen'

01-12-2022
Internet

Hive Social zal een paar dagen offline zijn. Het socialemediaplatform zegt dat dit nodig is om bepaalde beveiligingsproblemen op te lossen. Om wat voor beveiligingsproblemen het precies gaat, is niet bekend.

Mobile Vikings maakt internetabonnementen door inflatie twee euro duurder

01-12-2022
Internet

Een Userbase-forumgebruiker heeft een bericht gedeeld waaruit blijkt dat het Unlimited Fast internet abonnement bij Mobile Vikings vanaf vandaag twee euro duurder wordt. Het abonnement kost nu 40 euro per maand. Bestaande klanten krijgen tot eind volgend jaar een prijsgarantie.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01