072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Xbox-app voor Windows krijgt label met prestatieverwachtingen voor pc-games

06-12-2021
Software

Microsoft gaat een prestatielabel toevoegen aan de Xbox-app voor Windows. Laat zien hoe goed pc-games zullen draaien op pc's van gebruikers. Hiermee kunnen gebruikers controleren of een game werkt op hun pc voordat ze deze downloaden.

ESA-directeur waarschuwt voor satellietkracht van SpaceX-CEO Elon Musk

06-12-2021
Internet

Josef Aschbacher, directeur-generaal van de European Space Agency, waarschuwt dat Europese regeringen Elon Musk en SpaceX niet te veel macht moeten geven als het om satellieten gaat. SpaceX bezit de helft van alle actieve satellieten, zegt hij, "dus hij bepaalt de regels."

Microsoft breidt Start- en taakbalkinstellingen uit in Windows 11 preview build

02-12-2021
Software

Microsoft heeft de Start-instellingen uitgebreid in de testversie van Windows 11. De lay-out kan worden gewijzigd om meer pinnen of recentere bestanden te tonen. Gebruikers met meerdere monitoren kunnen in deze versie op alle schermen de klok en datum op de taakbalk blijven zien.

Amazon.nl gaat klanten informeren over software-updates 'smart devices'

02-12-2021
Internet

Amazon.nl zal vanaf nu op de productpagina's van smart devices aangeven of er informatie over software-updates beschikbaar is. Dat doet de internetgigant op aandringen van de Autoriteit Consument & Markt.

Meta staat alleen cryptocurrency-advertenties toe met officiële licenties

02-12-2021
Internet

Meta breidt haar beleid op het gebied van cryptocurrency-advertenties uit. Vanaf nu kunnen bedrijven met een officiële cryptocurrency-handelslicentie deze plaatsen, waardoor de toelatingsprocedure minder willekeurig wordt.

Razer en Qualcomm kondigen ontwikkelaar Handheld aan

02-12-2021
Hardware

Razer en Qualcomm hebben een handheld voor ontwikkelaars aangekondigd. De handheld draait op een aparte Qualcomm soc voor gaming-apparaten. De handheld zal niet uitkomen voor de consument, zeggen beide bedrijven.

Signal vraagt gebruikers om optionele maandelijkse donatie

02-12-2021
Internet

Signal zal gebruikers vragen om een maandelijkse donatie te doen. De chat-app hoopt hiermee een duurzamer verdienmodel te kunnen vinden. Gebruikers die doneren, zien een badge op hun profielfoto.

Vivaldi 5.0-update voegt dubbele tabbalk toe aan Android-versie

02-12-2021
Software

De Android-versie van browser Vivaldi krijgt een functie om tabbladen te verdelen over twee balken, net zoals dat al mogelijk is bij de desktopversie. Verder is het nu mogelijk om de tabs te verkleinen door het kruisje te verwijderen of alleen het icoontje weer te geven.

Nvidia zet 12GB versie RTX 2060 kaart op eigen site

02-12-2021
Hardware

Nvidia heeft de 12GB-versie van de RTX 2060 op een eigen site gezet. De videokaart is te vinden op de Amerikaanse versie van de website, maar niet op de Nederlandse versie. Er gingen al geruchten over de komst van de 12GB-variant.

Werknemer lijkt Ubiquiti . te hebben gehackt en afgeperst

02-12-2021
Software

Het blijkt dat een medewerker verantwoordelijk is voor de hack bij Ubiquiti in januari van dit jaar. Het Amerikaanse Openbaar Ministerie heeft een man aangehouden die zijn eigen werkgever heeft gehackt en afgeperst en de omstandigheden wijzen erop dat het Ubiquiti is.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01