072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Modmakers brengen gratis Half-Life: Alyx-mod uit met nieuwe singleplayer-campagne

26-11-2022
Games

Levitation, een mod voor VR-game Half-Life: Alyx, is nu beschikbaar. De mod biedt een nieuwe campagne voor één speler na de gebeurtenissen van Alyx. Levitation kan gratis worden geïnstalleerd via Steam.

De VS verbiedt de verkoop van nieuwe telecomapparatuur van Huawei en ZTE

26-11-2022
Internet

De Amerikaanse FCC heeft de verkoop verboden van alle nieuwe telecomapparatuur en beveiligingscamera's van de Chinese bedrijven Huawei en ZTE. Volgens de telecomtoezichthouder vormen deze apparaten een risico voor de nationale veiligheid.

Twitter introduceert blauwe, grijze en gouden vinkjes en kleinere logo's

25-11-2022
Internet

Twitter krijgt verschillende kleuren vinkjes, waaronder blauwe, grijze en gouden vinkjes, elk gekoppeld aan een ander type account. Hiervoor zal het bedrijf geverifieerde accounts eerst "handmatig verifiëren", aldus eigenaar Elon Musk.

Microsoft: Sony heeft meer exclusieve games, waarvan vele van betere kwaliteit

25-11-2022
Games

Microsoft beweert tegenover de Britse marktwaakhond Competition and Markets Authority dat Sony 'exclusieve games van veel betere kwaliteit' heeft. Met deze uitspraak probeert de Xbox-maker de betwiste overname van Activision Blizzard te rechtvaardigen.

'Techbedrijf Yandex wil weg uit Rusland, voor banen in Nederland'

25-11-2022
Internet

Het Russische techbedrijf Yandex, dat net als Google over een zoekmachine en internetbrowser beschikt, mag Rusland verlaten. Het bedrijf wil naar verluidt deels opereren vanuit Nederland en de Verenigde Staten. Dit moet 50 tot 100 banen opleveren in Nederland.

Stable Diffusion 2.0 verwijdert de mogelijkheid om nsfw-afbeeldingen te genereren

25-11-2022
Software

Stability AI brengt versie 2.0 uit van AI-beeldgenerator Stable Diffusion. De software heeft een aantal nieuwe features. De update verwijdert ook de mogelijkheid om pornografische afbeeldingen te genereren en maakt het moeilijker om de stijl van artiesten te kopiëren, melden gebruikers.

Google haalt Roblox-extensie SearchBlox offline vanwege malware

25-11-2022
Games

SearchBlox, een veelgebruikte Google Chrome-extensie om servers in Roblox te vinden, bevatte malware die de inloggegevens van gebruikers en in-game items kon stelen. Google heeft de extensie inmiddels verwijderd.

'Russische hackers onderzoeken digitale systemen van LNG-terminals in Nederland'

25-11-2022
Software

Russische hackers onderzoeken mogelijk de computersystemen van LNG-terminals in Nederland. Ze zouden netwerken scannen, proberen in te loggen op systemen en proberen te achterhalen wie er op de terminals werkt, zegt het Amerikaanse cybersecuritybedrijf Dragos.

Belgische login-app voor online overheidsdiensten myID.be uitgesteld tot 2023

25-11-2022
Software

De Belgische authenticatie-app myID.be, waarmee Belgen kunnen inloggen op online overheidsapplicaties, werd twee dagen na zijn verschijning eerder deze maand weer offline gehaald. De inlogmethode wordt pas in januari 2023 weer online verwacht.

Canonical begint met het vrijgeven van dagelijkse builds van Ubuntu 23.04

25-11-2022
Software

Canonical is officieel begonnen met het vrijgeven van dagelijkse builds van Ubuntu 23.04 voor ontwikkelaars en gebruikers om bijvoorbeeld via een live USB uit te proberen. Ubuntu 23.04, met de codenaam Lunar Lobster, wordt volgend jaar april officieel uitgebracht.

KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01