072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Activision Blizzard-aandeelhouders stemmen in met overname Microsoft

datum: 29-04-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

De aandeelhouders van Activision Blizzard hebben de voorgenomen overname door Microsoft goedgekeurd. Aandeelhouders die meer dan 98 procent van alle aandelen vertegenwoordigen, stemden voor. De bedrijven wachten nog steeds op goedkeuring van de regelgevende instanties.

De aandeelhoudersovereenkomst is een relatief kleine stap in de grote overname van Activision Blizzard door Microsoft. Het bestuur van de uitgever was al akkoord gegaan en adviseerde zijn aandeelhouders om ook akkoord te gaan. Microsoft is bereid 68,7 miljard dollar te betalen voor de overname. Dat komt neer op $ 95 per aandeel, wat ongeveer 24 procent meer is dan het aandeel nu waard is.

Microsoft en Activision Blizzard verwachten de overname voor 30 juni 2023 af te ronden, maar de deal van een miljard dollar wordt nog steeds onderzocht door regelgevers over de hele wereld. Mededingingsautoriteiten uit de Verenigde Staten, Europa en China kunnen de deal alsnog blokkeren, of alleen onder bepaalde voorwaarden door laten gaan.

Beleggers vrezen dat de deal niet doorgaat, zei Bloomberg . Dit is deels te wijten aan de strikte lijn die de Amerikaanse Federal Trade Commission heeft gevolgd. Mede hierdoor is de overname van Arm door Nvidia niet doorgegaan . Tweakers publiceerde eerder al een achtergrondartikel over de mogelijke gevolgen en bezwaren van de megadeal .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01