072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Activision kondigt Call of Duty: Vanguard donderdag aan in Call of Duty: Warzone

datum: 16-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Activision zal zijn gratis te spelen game Call of Duty: Warzone gebruiken voor de officiƫle aankondiging van Call of Duty: Vanguard. Dat vindt plaats op donderdagavond, om 19.30 uur Nederlandse tijd. De serie keert terug naar de Tweede Wereldoorlog met Vanguard.

Een melding van de aanstaande aankondiging verscheen onder meer in de Amerikaanse PlayStation Store. Op een promotionele afbeelding staat dat Call of Duty: Vanguard zal worden onthuld in Call of Duty: Warzone. Uitgever Activision lijkt meer spelers naar zijn gratis te spelen game te willen lokken. Het organiseren van dergelijke evenementen binnen games is de laatste jaren steeds gebruikelijker geworden. Fortnite is hiervan het bekendste voorbeeld. Dat gratis spel organiseert ook grote concerten en andere evenementen.

Hoe de aankondiging van Vanguard precies zal plaatsvinden in Warzone is nog niet bekend. Het is nog niet duidelijk of er daadwerkelijk iets gaat gebeuren in de game of dat het bijvoorbeeld gaat om een video die in het menu wordt afgespeeld.

Vorige week verscheen promotiemateriaal voor Call of Duty: Vanguard online, dat door dataminers is ontdekt in bestanden van Call of Duty: Warzone. Het materiaal bevestigde eerdere geruchten dat de serie zal terugkeren naar de Tweede Wereldoorlog.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01