072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Activision lanceert Call of Duty: Vanguard op 5 november

datum: 19-08-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Call of Duty: Vanguard verschijnt op 5 november voor Windows, de huidige en vorige generatie PlayStation- en Xbox-consoles. De game speelt zich af op locaties over de hele wereld, tijdens de Tweede Wereldoorlog.

De Call of Duty-serie keert terug naar het historische slagveld met Vanguard, terwijl concurrent Battlefield het dit jaar weer naar de toekomst verplaatst met Battlefield 2042. In 2017 kwam de laatste Call of Duty-game met het Tweede Wereldoorlog-thema uit: Call of Duty: WWII . Vanguard is in veel opzichten een vervolg op die game. Tweakers schrijft hier meer over in een preview .

Het singleplayer-verhaal van Vanguard speelt zich af op locaties over de hele wereld. Dat in tegenstelling tot eerdere CoD-games over de Tweede Wereldoorlog, die vooral over Europa gingen. Het verhaal draait om vier hoofdpersonen. Dit zijn fictieve personages gebaseerd op echte mensen.

De game krijgt een nieuw persistent damage-systeem en dat betekent dat er veel kapot kan worden gemaakt. Spelers kunnen bijvoorbeeld houten muren breken en nieuwe passages maken in multiplayer-spellen. De game zal bij de lancering 20 multiplayer-kaarten hebben, waarvan 16 zijn ontworpen voor 6vs6-gevechten en vier voor 2vs2-spellen. Over het maximale aantal spelers in multiplayer is nog niets bekend.

Call of Duty: Vanguard is gemaakt door Sledgehammer Games, Treyarch en Raven Studio. Treyarch maakt een Zombies-deel en dat zal een prequel zijn op het Zombies-verhaal uit Black Ops Cold War. Raven werkt aan Vanguard-content voor Warzone. Activision brengt de game uit voor Windows, PlayStation 4 en 5, en Xbox One en Series X en S. De game komt uit op 5 november. Dat is een paar weken na de release van Battlefield 2042 op 22 oktober.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01