072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Activision toont tien minuten Call of Duty: Vanguard-gameplay

datum: 25-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

De eerste gameplay van WW2 shooter Call of Duty: Vanguard is getoond. Tijdens de openingsavond van de gamescom werd ongeveer tien minuten aan beeldmateriaal van de singleplayer-campagne vrijgegeven. De multiplayer-modus was nog niet gezien.

De gameplaybeelden bevatten veel bombastische actie en laten zien hoe de speler de rol van de Russische Polina Petroca op zich neemt. Dat is een van de vier fictieve personages waar de singleplayer-campagne om draait. Polina is verpleegster als de Duitsers Stalingrad binnenvallen. Ze zal uiteindelijk een van de vier gespecialiseerde leden worden van een team dat de taak heeft om het nazi-project Phoenix af te sluiten. Tweakers schreef in een preview meer over het verhaal van Call of Duty: Vanguard.

De rol van Polina wordt in het spel gespeeld door Laura Bailey. Ze was aanwezig bij de openingsavond van gamescom om erover te praten, samen met David Swenson van ontwikkelaar Sledgehammer Games. Call of Duty: Vanguard werd vorige week aangekondigd. De game komt op 5 november uit voor consoles en pc.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01