072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Activision verbiedt opnieuw meer dan 100.000 CoD: Warzone-accounts

datum: 26-08-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Activision heeft meer dan 100.000 accounts verbannen uit Call of Duty: Warzone. Het bedrijf richtte zich op gamers die meerdere overtredingen hebben begaan om cheats en cheat-providers te gebruiken.

Het is niet de eerste keer dat Activision in groten getale accounts uit Call of Duty: Warzone heeft verbannen. In april schreef het bedrijf dat het in totaal al 475.000 accounts had verwijderd wegens individuele fouten of herhaalde overtredingen. Het ging toen om spelers die vals speelden via cheats of frauduleuze accounts van cheaters die op de zwarte markt werden verkocht. Een maand geleden verwijderde de game-uitgever om dezelfde reden ook meer dan 50.000 accounts.

Om cheat-software aan te pakken, gebruikt Activision zijn eigen anti-cheat-software en niet meer bekende anti-cheat-tools zoals Easy Anti-Cheat of BattleEye. Wekelijks maakt de ontwikkelaar ook beveiligingsupdates die de in-game rapportagemechanismen moeten verbeteren. Bovendien worden ongeautoriseerde softwareleveranciers uitgeschakeld en wordt tweefactorauthenticatie ingeschakeld voor nieuwe pc-spelers die de Battle Royale-component van Call of Duty: Modern Warfare gratis spelen. Het bedrijf plaatst spelers die verdacht worden van valsspelen sinds 2020 in een aparte lobby.

Vorige week kondigde Activision een nieuwe kaart voor Warzone aan. Het bedrijf maakte ook bekend dat er nieuwe anti-cheat software in de maak is voor de pc. Wanneer de kaart, en de bijbehorende nieuwe anti-cheat software uitgebracht zal worden, is nog niet bekend.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01