072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Adobe brengt webversies van Photoshop en Illustrator uit

datum: 26-10-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Adobe werkt aan webversies van Photoshop en Illustrator. De Photoshop-webapp is al beschikbaar in open bèta, maar de bèta van de Illustrator-webversie is nog gesloten. Het bedrijf heeft ook nieuwe functies uitgebracht voor verschillende Creative Cloud-apps.

Adobe meldt dat de webversies van Photoshop en Illustrator te zijner tijd beschikbaar zullen zijn voor alle Creative Cloud-abonnees. Dit zijn vereenvoudigde versies, die niet alle functies van de reguliere app bevatten. Gebruikers van deze webapps kunnen via een URL Photoshop- en Illustrator-bestanden met anderen delen. Ontvangers hebben geen Creative Cloud-abonnement nodig om reacties te bekijken en achter te laten, maar ze moeten wel geabonneerd zijn om "kleine aanpassingen" te maken.

Het bedrijf voegt dinsdag ook nieuwe functies toe aan zijn CC-apps, waaronder de desktopversie van Photoshop. Photoshop krijgt een automatische maskeringsfunctie voor zweven , die gebruikmaakt van Adobe Sensei, de AI-engine van het bedrijf. Gebruikers kunnen een object in een afbeelding automatisch maskeren door de muiscursor erover te bewegen. Er komen ook nieuwe Neurale Filters, die ook Adobe Sensei gebruiken. Dergelijke filters kunnen bijvoorbeeld de luchtkleuren van een zonsondergang in een landschapsfoto nabootsen.

De iPad-versie van Photoshop krijgt ondersteuning voor raw-bestanden, waaronder Apple ProRAW. Illustrator voor iPads krijgt een voorbeeldversie van "Vectorize", waarmee gebruikers elke afbeelding kunnen converteren naar een vectorafbeelding, en de desktopversie van deze applicatie zal verbeterde 3D-effecten bevatten. Ook krijgt Adobe Lightroom een AI-functie waarmee objecten en achtergronden los van elkaar bewerkt kunnen worden.

Op het gebied van videobewerking is 'Multi-frame Rendering' toegevoegd aan After Effects, dat volgens Adobe beter gebruik maakt van processors met meerdere cores. Het bedrijf beweert dat previews daardoor "tot vier keer sneller" zijn. De weergavesnelheid moet ook hoger zijn. Premiere Pro heeft betere spraak-naar-tekst en een Simplify Sequence-functie die automatisch de tijdlijn van gebruikers opschoont. Zo worden ongebruikte audio- en videotracks verwijderd en gaten in de tijdlijn verwijderd, schrijft XDA Developers . Adobe InDesign krijgt native ondersteuning voor Apple's M1-chips en het bedrijf brengt ook een After Effects-bèta uit voor Macs met Apple Silicon-chips.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01