072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Afbeeldingen tonen ASUS ROG Zephyrus Duo 16 met dubbele schermen en ROG Flow Z13

datum: 01-11-2021Categorie: HardwareBron: Tweakers

Afbeeldingen van de ASUS ROG Zephyrus Duo 16 en de ROG Flow Z13 zijn opgedoken. De eerste is een gaming-laptop met een tweede scherm met een zeer brede beeldverhouding onder het scherm. De Z13 is een tablet met een aansluiting voor een externe GPU.

De ROG Zephyrus Duo 16 lijkt een opvolger te zijn van de ROG Zephyrus Duo 15 , die ASUS vorig jaar voor het eerst uitbracht. Het oude model heeft een 15,6" scherm, de naam van het nieuwe model geeft al aan dat het een 16" variant is. Net als de voorganger krijgt de Zephyrus Duo 16 een tweede scherm aan de onderkant van de behuizing, dat iets omhoog geklapt kan worden. Het is nog niet duidelijk welke specificaties de laptop zal hebben.

Leaker Evan Blass plaatste de afbeelding van de laptop op zijn Twitter-account @evleaks. Het is een afbeelding met een lage resolutie, maar Blass staat al jaren bekend om het uitbrengen van officiële renders vóór de daadwerkelijke introductie van nieuwe producten. Het toont ook een afbeelding van de ROG Flow Z13 , een Surface-achtige Windows-tablet die een verbinding lijkt te krijgen voor ASUS' eigen externe GPU.

ASUS bracht begin dit jaar de ROG Flow X13 uit, een kleine convertible die kan worden gecombineerd met de XB Mobile grafische kaart, een gemodificeerde RTX 3080 GPU in een compacte behuizing. De ROG Flow Z13 is mogelijk een opvolger of een variant van de X13 en is waarschijnlijk te combineren met dezelfde of een vergelijkbare egpu. ASUS heeft zelf nog niets bekend gemaakt over de getoonde laptops. Het is nog niet duidelijk of en wanneer de fabrikant het gaat introduceren.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01