072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

ALDI gaat volgend jaar betalen via sensoren en camera's in de Utrechtse winkel

datum: 01-10-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

ALDI opent begin 2022 als test een kassavrije winkel in Nederland. Deze winkels moeten gaan werken met sensoren die detecteren welke producten de klant ophaalt. Ze kunnen dan betalen met een speciale app.

De sensoren in de winkel volgen volgens ALDI alleen de bewegingen van de klant en de producten. Er wordt bijvoorbeeld geregistreerd welke producten klanten in hun winkelwagentje leggen, waarna aan het einde van de rit via een ALDI-app kan worden afgerekend. Het bedrijf zegt dat het systeem geen gezichtsherkenning of "andere biometrische kenmerken" gebruikt.

De eerste ALDI-winkel waarin dit concept wordt getest, staat in Utrecht. Vanaf begin 2022 kunnen klanten hun boodschappen doen zonder kassa in de winkel met een oppervlakte van vijfhonderd vierkante meter op de hoek Oudegracht en Lange Viestraat.

Albert Heijn is in 2019 begonnen met testen in Nederland met kassavrije winkels . Die test was een stuk beperkter dan die van de ALDI. De proefwinkel van AH Zaandam besloeg veertien vierkante meter en was nog niet open voor klanten, alleen voor eigen medewerkers. Voor Albert Heijn kwam de kassaloze winkel nooit veel verder dan die eerste testfase, al wordt er nu getest met echte klanten. In Amerika zijn er meer kassaloze winkels; Amazon opende er voor het eerst een in 2018. Inmiddels heeft het bijna dertig van deze 'Amazon Go'-winkels in Amerika geopend.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01