072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Amazon's New World mmo-game krijgt open bèta op 9 september

datum: 26-08-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

New World, de aankomende mmo-game van Amazon Games, krijgt van 9 tot 12 september een open bèta voor het publiek. Met de bèta zouden meer gamers de kans moeten krijgen om de game te testen vóór de geplande release op 28 september.

Amazon Games toonde tijdens GamesCom ook een nieuwe trailer die meer details onthult over de gamewereld en het verhaal van New World. De mmo-game zou op 31 augustus uitkomen, na drie keer vertraging. Begin deze maand kondigde het ontwikkelteam van New World echter aan dat de release van de game voor de vierde keer was uitgesteld, dit keer tot 28 september. De ontwikkelaars deelden op Twitter dat ze nog een paar weken de tijd wilden nemen om feedback over de gesloten bèta.

New World werd in 2019 aangekondigd. Amazon meldde in december van dat jaar dat de game in mei 2020 zou uitkomen, maar de releasedatum is meerdere keren naar achteren geschoven. Tussen 20 juli en 2 augustus hield Amazon Studios een gesloten bèta, die goed werd gespeeld. Volgens Amazon hebben meer dan een miljoen mensen de testversie gespeeld, die samen goed waren voor meer dan 16 miljoen uur speeltijd. De bètaversie had ook wat technische problemen, waaronder een opmerkelijk probleem waardoor de RTX 3090-videokaarten van sommige spelers tijdens het spelen van het spel doorbrandden.

Het verhaal in Nieuwe Wereld draait om het eiland Aeternum, dat in het verre verleden door de Ouden werd bewoond. Ze maakten gebruik van de krachten van Azoth, die onder meer voor het eeuwige leven zouden zorgen. Kolonisten proberen in de 17e eeuw de controle over het eiland over te nemen en strijden tegen rivalen en een kwaadaardige kracht genaamd Corruptie.

New World is momenteel te pre-orderen vanaf 40 euro voor de standaardeditie. De Deluxe Edition kost 50 euro. Spelers die geïnteresseerd zijn in de open bèta kunnen toegang aanvragen via Steam's PlayTest-functionaliteit of via de Steam-pagina van New World vanaf woensdag 8 september om 16.00 uur , aldus de ontwikkelaars.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01