072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Amazon brengt softwareservice uit voor georganiseerd robotvlootbeheer

datum: 29-11-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Amazon heeft een dienst uitgebracht die het voor bedrijven gemakkelijker maakt om een vloot robots te beheren. AWS IoT RoboRunner maakt het mogelijk om robots en automatiseringssoftware te koppelen en het robotwerk te standaardiseren.

Deze service moet het voor bedrijven efficiënter maken om taaktoewijzing voor hun robotvloten op één handige plek te organiseren, zegt Amazon . Het bedrijf belooft dat robots van verschillende leveranciers allemaal "naadloos zullen samenwerken" met deze service. Momenteel bevindt IoT RoboRunner zich in de preview-fase voor AWS-klanten.

De service biedt een infrastructuur voor het integreren van robots met werkbeheersystemen en het bouwen van robotica-vlootbeheertoepassingen, aldus Amazon. Met de RoboRunner API's kunnen applicaties worden gebouwd met een 'gemeenschappelijke' architectuur om verschillende robottypes en werkbeheersystemen met elkaar te verbinden. Het wordt dan mogelijk om taakbeheerlogica te implementeren om robotbewerkingen via die ene omgeving te standaardiseren.

In een blogpost legt Amazon uit dat deze dienst nauw samenwerkt met andere AWS-diensten. Dat zou RoboRunner een voordeel geven ten opzichte van gelijkaardige, reeds bestaande diensten zoals Exotec en Freedom Robotics. Zo kan de dienst gekoppeld worden aan SageMaker , geeft VentureBeat als voorbeeld ; software om zelf machine learning modellen op te zetten.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01