072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Amazon Fire TV-apparaten krijgen minimaal vier jaar beveiligingsupdates

datum: 02-11-2021Categorie: HardwareBron: Tweakers

Amazon belooft Fire TV-apparaten voor minimaal vier jaar te voorzien van beveiligingsupdates. Het bedrijf kijkt niet naar wanneer een product is geïntroduceerd, maar wanneer dit product voor het laatst te koop was bij Amazon.

Op een supportpagina is te lezen dat Amazon de toestellen minimaal vier jaar van beveiligingsupdates wil voorzien. Daarna 'streef' het bedrijf 'er naar' de toestellen te voorzien van updates, 'onder voorbehoud van technische en andere beperkingen'.

Met Fire TV-apparaten bedoelt het bedrijf zijn streaming-sticks, evenals de Fire TV Recast DVR, tv's met ingebouwde Fire TV en Fire TV-soundbars. Doordat Amazon kijkt wanneer het toestel voor het laatst is verkocht voordat de vier jaar ingaan, belooft het bedrijf ook ondersteuning voor relatief oude producten. Zo krijgt de tweede generatie Fire TV Stick Basic Edition uit 2016 beveiligingsupdates tot minimaal 2025, evenals toestellen die vorig jaar werden aangekondigd.

Over twee weken gaat Amazon ook in Nederland Fire TV-streamingdongles verkopen . Het betreft de Fire TV Stick 4K Max en de reguliere Fire TV Stick. Deze kosten respectievelijk 65 en 40 euro. De reguliere variant ondersteunt tot 1080p en 60fps; de 4K Max-versie ondersteunt ook 4k-resoluties en Dolby Vision. Beide sticks krijgen HDR10+ ondersteuning.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01