072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Amazon Games stelt mmo-game New World met een maand uit tot 28 september

datum: 04-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Amazon Games heeft zijn aankomende mmo-game New World met een maand uitgesteld tot 28 september. De game stond aanvankelijk gepland voor 31 augustus. Het bedrijf zegt extra tijd te willen nemen om feedback over de gesloten bèta te verwerken.

Het ontwikkelingsteam van New World zei op Twitter dat het "enkele verbeteringen zal aanbrengen" op basis van wat spelers tegenkwamen in de gesloten bèta, die maandag eindigde. "We nemen een paar extra weken de tijd om bugs op te lossen, de stabiliteit te verbeteren en de game af te maken", aldus de ontwikkelaar.

Amazon Games zei dat het "geen gemakkelijke beslissing" was om de game opnieuw uit te stellen. "We weten dat dit niet de eerste keer is dat we de releasedatum hebben gewijzigd in ons streven naar kwaliteit, en het kan teleurstellend zijn om nog wat langer te wachten, maar we willen er wel voor zorgen dat we de best mogelijke game leveren bij de release. "

Dit is de vierde keer dat de Nieuwe Wereld is uitgesteld. De game werd in 2019 aangekondigd en Amazon meldde in december van dat jaar dat de game in mei 2020 zou uitkomen, maar de releasedatum is meerdere keren naar achteren geschoven. De ontwikkelaar vermeld in die eerdere uitstel, bijvoorbeeld dat wilde het proces feedback van de alpha-versie van het spel en nog steeds wilde werken aan content voor de end-game van de mmorpg.

Amazon Studios hield tussen 20 juli en 2 augustus een laatste gesloten bèta, die goed werd gespeeld. Volgens Amazon hebben meer dan een miljoen mensen de testversie gespeeld, die samen goed waren voor meer dan 16 miljoen uur speeltijd. De bètaversie had ook wat technische problemen, waaronder een opmerkelijk probleem waardoor de RTX 3090-videokaarten van sommige spelers tijdens het spelen van het spel doorbrandden. De ontwikkelaar van New World bracht binnen 24 uur een patch uit die de framerate in de menu's zou beperken en zo deze crashes zou verhelpen. Het ging om zeker 30 uitgebrande RTX 3090 GPU's van EVGA , die allemaal door de fabrikant worden vervangen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01