072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Amazon introduceert openbare testserver voor mmo-game New World

datum: 10-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Amazon Games voegt een Public Test Realm toe aan zijn MMO-game New World, waarmee spelers toekomstige content voor de game kunnen uitproberen. Deze testserver is op woensdagavond 10 november beschikbaar voor iedereen die New World heeft gekocht.

Amazon meldt dat New World-spelers de openbare testserver apart kunnen installeren via Steam. Er is beperkte serverruimte, aldus de studio; er zal in eerste instantie alleen een testwereld zijn voor Europa en een wereld voor de Amerikaanse regio Oost. Wanneer spelers de testserver opstarten, kunnen ze een nieuw personage maken en deze onmiddellijk naar bepaalde niveaus brengen . Ook krijgen gebruikers 'de juiste apparatuur en spullen'. Het is niet mogelijk om bestaande tekens over te zetten naar de testserver.

De Public Test Realm zal preview-snapshots bevatten van toekomstige New World-updates, die nieuwe content aan de game zullen toevoegen. Amazon waarschuwt dat deze builds nog niet af zijn en bugs kunnen bevatten. Nadat de testperiode is voltooid, worden de werelden in de testserver afgesloten en gewist. De testserver zal niet altijd actief zijn; Amazon Games houdt alleen tests wanneer er grotere updates komen. De studio kondigt dergelijke testperiodes van tevoren aan.

De eerste testperiode start op woensdag 10 november om 21.00 uur Nederlandse tijd. Tijdens deze eerste test kunnen spelers onder andere een nieuw wapen testen; de Void Gauntlet. Dit wapen richt zich op de intelligentie- en focusvaardigheden en krijgt twee vaardighedenbomen . De Annihilation tree richt zich op het toebrengen van schade, terwijl een Decay skill tree is voor een ondersteunende speelstijl met buffs en debuffs.

De update voegt ook nieuwe soorten vijanden toe en bevat een nieuwe vijandelijke factie, meer diverse taken in de hoofdverhaallijn en drie nieuwe pvp-factiemissies. Alle verschillende handelsposten binnen een wereld zijn verder met elkaar verbonden. Het is niet bekend wanneer de update voor de releaseversie van New World uitkomt.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01