072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Amazon keert de voortgang van spelers in de Nieuwe Wereld terug na een fout in de goudcompensatie

datum: 26-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Amazon heeft de voortgang van spelers op de Europese servers van New World met enkele uren teruggedraaid. Spelers hebben per ongeluk te veel in-game goud gekregen om belastingproblemen uit het verleden te compenseren. De handelspostfunctie is voorlopig volledig uitgeschakeld.

Tijdens de distributie van het compensatiegoud ging er iets mis met de database waarin het bedrag werd bepaald, waardoor sommige spelers beweerden tot 300.000 in-game goudstukken te ontvangen. Veel van de getroffen spelers hebben waarschijnlijk snel dure items gekocht bij de retailers. Als reactie daarop werden de Europese servers van New World tijdelijk in een staat van onderhoud geplaatst waardoor spelers niet konden spelen. Een paar uur later kondigde Amazon Games aan dat de enorme geldfout niet meer te repareren was; Alle vooruitgang terugdraaien was de enige optie.

Daarom is de toestand van de Europese servers van de Nieuwe Wereld donderdagmiddag met enkele uren teruggedraaid. De voortgang van spelers, bedrijven en de handelsposten was om 12:45 uur weer in de staat waarin ze zich bevonden. Het terugdraaien van de handelsposten duurt daarentegen een stuk langer, waardoor deze functie op het moment van schrijven nog niet beschikbaar is.

Dit is niet de eerste keer dat New World problemen heeft met de in-game economie. Begin november ontdekten spelers dat ze goud konden dupliceren door een glitch. De handelsfunctie is als reactie uitgeschakeld. Twee weken later werd ook een storing ontdekt waardoor items konden worden gedupliceerd . In dit geval werden 'alle vormen van kapitaaloverdracht' tijdelijk uitgeschakeld.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01