072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Amazon Nederland brengt op 17 november Fire TV Stick 4K Max en Fire TV Stick uit

datum: 28-10-2021Categorie: HardwareBron: Tweakers

Amazon brengt nieuwe Fire TV Sticks uit in Nederland. Dit zijn de onlangs aangekondigde Fire TV Stick 4K Max en een Fire TV Stick die tot 1080p ondersteunt. De twee streamingdongles kosten respectievelijk 65 en 40 euro.

De internationale versies van de Fire TV Stick 4K Max en Fire TV Stick worden vanaf 17 november verzonden, meldt Amazon in een persbericht. Het zijn de eerste Fire TV-streamingdongles die officieel via Amazon Nederland worden uitgebracht. Ook het startscherm van de Fire TV Sticks krijgt ondersteuning voor de Nederlandse taal. De twee streaming-sticks krijgen ook een afstandsbediening met ondersteuning voor Alexa, die "alleen voor Engels is geoptimaliseerd". Het bedrijf bood eerder in Nederland de Fire TV Stick Basic Edition aan, zonder Alexa-afstandsbediening.

De Fire TV Stick 4K Max ondersteunt resoluties tot 4k en krijgt een quad-core CPU met kloksnelheden van 1,8 GHz en 2 GB geheugen. Deze streamingstick ondersteunt naast Dolby Vision HDR en Dolby Atmos surround sound ook Wi-Fi 6 en HDR10+ afspelen. De 'gewone' Fire Stick TV ondersteunt alleen 1080p-weergave bij 60 fps en ondersteunt HDR10+ en Dolby Atmos-audio, maar geen Dolby Vision HDR. Fire TV heeft apps voor diensten als Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video, maar ook voor Nederlandse streamingdiensten als KIJK, NLZiet en Ziggo GO.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01