072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
GEEN OVERBODIGE APPS,
GEEN ONVERWACHTE UPDATES,
MET WINDOWS 10 LTSC BLIJF
JE ONGESTOORD GAMEN
Vanaf nu te kiezen in onze
configurator
previous arrow
next arrow

Amazon schakelt handelssysteem in de Nieuwe Wereld uit na een bug die goud kan dupliceren

datum: 02-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Amazon Games heeft alle in-game transacties tijdelijk uitgeschakeld omdat spelers een exploit hebben gevonden die goud kan dupliceren. Spelers die de exploit gebruiken, worden volgens de ontwikkelaars verbannen.

Communitymanager Luxendra schrijft op het gameforum dat "alle vormen van vermogensoverdracht" worden uitgeschakeld. Dit zijn allemaal vormen waarin spelers geld aan elkaar kunnen overmaken of items kunnen ruilen. De handelsposten en gildeschatten kunnen niet meer gebruikt worden. De ontwikkelaars zeggen dat dat zal duren totdat er een patch met een oplossing is. Wanneer spelers kunnen verwachten is nog niet bekend.

De ontwikkelaars zetten de stap na het ontdekken van een glitch waardoor spelers hun goud konden verdubbelen. Amazon beschrijft niet hoe dat mogelijk was. In oktober werd ook een exploit gevonden waarbij goud kon worden verdubbeld als ze hun karakter naar een nieuwe serverregio overzetten. Die functie werd later om verschillende redenen stopgezet . In dit geval is het een nieuwe bug waarbij twee spelers elkaar geld kunnen geven en tijdelijk de lag-schakelaar kunnen aanzetten.

Het is niet bekend hoeveel spelers van de glitch hebben geprofiteerd. Amazon zegt dat het harde maatregelen zal nemen tegen iedereen die goud heeft verdiend met de glitch. De extra winsten worden weggenomen en spelers die ze hebben misbruikt, worden verbannen. Nadat de patch is uitgerold, wordt het handelssysteem opnieuw ingeschakeld, belooft de studio.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01