072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

STEL JOUW NIEUWE PC
SAMEN MET DE NIEUWSTE
AMD 7000 SERIES

previous arrow
next arrow

Amazon sluit handelssysteem in de Nieuwe Wereld opnieuw af vanwege duplicatieprobleem

datum: 15-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Amazon Games heeft de 'economie' van mmo-game New World opnieuw stilgelegd. De studio doet dit vanwege een storing waardoor spelers zeldzame items konden dupliceren. Amazon deed onlangs hetzelfde vanwege een bug waardoor goud kon worden gedupliceerd.

Nieuwe Wereldspeler SvYaT maakte melding van de storing op het Nieuwe Wereldforum. Spelers kunnen de glitch gebruiken om waardevolle items gratis te dupliceren, schrijft PC Gamer. Deze objecten zouden dan verkocht kunnen worden. Sommige spelers zouden bijvoorbeeld de glitch hebben misbruikt om trofeeën te dupliceren en te verkopen. Dat zijn zeldzame meubels die in-game buffs bieden . SvYaT meldt dat er op grote schaal trofeeën werden aangeboden, waardoor de prijzen twee tot drie keer zijn gedaald.

Een communitymanager van New World zei in reactie dat Amazon op de hoogte is van de duplicatie-exploit. Het bedrijf schakelt tijdelijk "alle vormen van kapitaaloverdracht" binnen het mmo-spel uit. Het is momenteel niet mogelijk om geld te sturen, de kassa van een gilde te bekijken of handelsposten te gebruiken. Speler-naar-speler-handel is ook uitgeschakeld.

"Er zal actie worden ondernomen tegen alle spelers die deze exploit hebben gebruikt", schreef de communitymanager. Het is niet bekend wanneer de handelssystemen van New World opnieuw zullen worden geactiveerd. Het is ook niet precies bekend hoeveel spelers de glitch hebben misbruikt.

Het is niet de eerste keer dat Amazon Games de handelssystemen van New World heeft afgesloten vanwege een duplicatieprobleem. Hetzelfde gebeurde begin november, toen spelers een bug ontdekten waardoor in-game valuta kon worden gedupliceerd. Amazon Games zei destijds ook dat het spelers zou straffen die misbruik maakten van de glitch.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01