072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
Hulp nodig bij het samenstellen van jouw nieuwe pc?
Probeer eens ons vernieuwd advies op maat formulier
Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

Amazon stopt EC2-Classic-omgevingen in AWS

datum: 29-07-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Amazon stopt met EC2-Classic in AWS. Het netwerk lag ten grondslag aan Elastic Compute Cloud, maar Amazon wil gebruikers overstappen op modernere alternatieven zoals Virtual Private Cloud. EC2-Classic moet uiterlijk in augustus 2022 volledig verdwenen zijn.

Amazon schrijft in een blogpost dat gebruikers van EC2-Classic moeten migreren naar een alternatief. Vanaf 30 oktober van dit jaar worden alle inactieve EC2-Classic-omgevingen uitgeschakeld. Amazon stopt vanaf dat moment ook met de verkoop van nieuwe Reserved Instances. Op 15 augustus 2022 wordt EC2-Classic overal van elk AWS-account verwijderd.

Er is een migratiehandleiding geschreven voor klanten die hun diensten willen overzetten naar een Virtual Private Cloud. Hiervoor moeten ze eerst een nieuwe VPC aanmaken en bestaande EC2-Classic-omgevingen opsporen. Amazon heeft ook een migratieservice opgezet en een handleiding voor het overzetten van bepaalde typen instanties die niet beschikbaar zijn in VPC. Migreren zal "minimale downtime" met zich meebrengen, zegt Amazon.

Amazon zegt niet waarom het van EC2-Classic af wil, maar dat komt waarschijnlijk omdat het weinig werd gebruikt. EC2-Classic was de derde service die in 2006 werd geïntroduceerd in Amazon Web Services, naast Simple Storage Services en Simple Queue Service. Inmiddels zijn er modernere alternatieven zoals Virtual Private Clouds, dat later de standaard werd voor alle gebruikers . EC2-Classic werd daarom weinig gebruikt. Sinds december 2013 zijn alle nieuwe AWS-accounts standaard VPC's, al was het wel mogelijk om specifiek een EC2-Classic-omgeving aan te vragen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01