072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
bij ons stel je een pc samen met actuele onderdelen en kwaliteit
Onze pc builders zijn altijd up-to-date
previous arrow
next arrow

AMD, Intel en Nvidia kondigen nieuwe producten aan op 4 januari 2022

datum: 07-12-2021 Categorie: Hardware Bron: Tweakers

AMD en Intel evenals Nvidia houden op 4 januari 2022 een keynote waarin ze nieuwe producten aankondigen. De presentaties vinden plaats in het kader van de elektronicabeurs CES, die de volgende dag van start gaat.

De presentatie van AMD begint om 16.00 uur Nederlandse tijd. Het betreft een virtuele persconferentie die via de website van het bedrijf te volgen is. AMD schrijft in een e-mail dat CEO Lisa Su tijdens de presentatie aandacht zal besteden aan aankomende processors en videokaarten.

AMD zal naar verwachting meer informatie geven over aankomende consumentenprocessors met 3D V-cache. De fabrikant kondigde deze technologie begin dit jaar aan en wordt nu al toegepast in EPYC-serverprocessors . Verder worden de Radeon RX 6500XT en RX 6400 grafische kaarten verwacht. Hier gaan al lang geruchten over. AMD zou ook een voorproefje kunnen geven van nieuwe generaties processors en videokaarten; de vermoedelijke Ryzen 6000- en Radeon 7000-serie.

Nvidia volgt om 17.00 uur Nederlandse tijd met een keynote over allerlei onderwerpen. Volgens de beschrijving van Nvidia's CES-evenement zal de presentatie de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van versneld computergebruik , ontwerp, simulatie en gaming behandelen. Volgens geruchten presenteert Nvidia mogelijk een RTX 3090 Ti en RTX 3080 Ti en RTX 3070 Ti GPU's voor laptops.

Intel houdt zijn keynote van 19.00 uur tot 19.45 uur Nederlandse tijd, aldus het programma op de CES-website . Intel heeft zelf nog geen details gegeven over wat het bedrijf gaat presenteren, maar wel is al bekend dat de fabrikant begin 2022 zijn eerste Arc-videokaarten wil uitbrengen. Alder Lake-P-serie laptopprocessors en nieuwe Alder Lake-S desktopprocessors worden ook verwacht.

De drie fabrikanten zullen allemaal hun presentaties houden op of rond de CES electronics show in Las Vegas, die in 2022 zowel fysiek als online zal plaatsvinden. Dit jaar ging de fysieke beurs niet door vanwege de coronapandemie. De beurs begint officieel op 5 januari, maar grote bedrijven organiseren hun persconferenties vaak in de dagen ervoor waar ze producten aankondigen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01