072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

America's Army multiplayer shooter eindigt na 20 jaar

datum: 09-02-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

America's Army, de gratis te spelen multiplayer-shooter en vermomde wervings- en marketingtool voor het Amerikaanse leger, gaat na 20 jaar sluiten. De online functies worden in mei gesloten, maar de offline functies blijven bestaan.

Het Amerikaanse leger, de partij achter de game, zegt dat America's Army: Proving Grounds op 5 mei zal sluiten. Volgens het leger heeft de game zijn missie als rekruteringstool en platform voor 'strategische communicatie' voltooid en nu is het zover. om de focus te verleggen en te kijken naar "nieuwe en innovatieve manieren om de strijdkrachten te helpen met communicatie en rekrutering."

America's Army: Proving Grounds, het derde deel in de serie, is momenteel beschikbaar voor Windows via Steam, PlayStation 4 en PlayStation Network. Voor Steam-spelers betekent het sluiten van de game dat spelerstatistieken niet langer beschikbaar zijn en dat de officiële servers worden gesloten. Privéservers, de Mission Editor en andere offline functies blijven werken zoals verwacht.

PlayStation-spelers zullen merken dat de PlayStation Store-pagina van America's Army: Proving Grounds zal verdwijnen en dat het downloaden van de game niet meer mogelijk zal zijn. Spelers die ervoor kiezen om de game in hun bibliotheek te houden, kunnen vanaf de sluitingsdatum geen gebruik meer maken van de Play Online-functie en spelersstatistieken zullen ook verdwijnen. De offline features blijven naar verwachting ook beschikbaar voor deze groep.

America's Army verscheen voor het eerst in 2002 en is in feite een promotiemiddel voor het Amerikaanse leger. Tegelijkertijd is het een gratis te spelen tactische multiplayer-shooter die relatief realistisch is. In het spel nemen spelers altijd de rol aan van Amerikaanse soldaten die het op moeten nemen tegen generieke vijanden. Als speler kon je nooit het perspectief van de vijand innemen en het opnemen tegen de Amerikaanse soldaten. Dat is altijd een van de belangrijkste punten van kritiek geweest. Spelers zullen in het spel ook training krijgen in zaken als medische behandeling en het besturen van een Humvee terreinwagen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01