072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
BLAAS JE TEGENSTANDERS VAN
HET VELD MET DE NIEUWE
RTX 4000 KAARTEN
Ontdek de videokaarten in één van onze builders
previous arrow
next arrow

Animal Crossing: New Horizons krijgt laatste grote update en eerste betaalde DLC

datum: 15-10-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Nintendo brengt zowel een laatste gratis update als een eerste DLC-pakket uit voor Animal Crossing: New Horizons. Update 2.0 en de Happy Home Paradise DLC komen beide uit op 5 november. Ook komt er een nieuw Switch Online-abonnement bij.

De laatste grote gratis update van de exclusieve Nintendo Switch- hit Animal Crossing: New Horizons introduceert veel nieuwe functies en oude bekenden, onthult Nintendo in een video . Zo komt het klassieke Animal Crossing-personage Brewster naar New Horizons, net als zijn multiplayercafé The Roost. Ook waarzegster Katrina, de Gyroids en de zingende Kapp'n maken hun comeback in het spel.

Dat laatste personage kost spelers 1000 Nook Miles naar elk eiland dat al dan niet in een ander seizoen ligt. Op deze manier kan men grondstoffen verzamelen op het betreffende eiland, ongeacht het seizoen op het thuiseiland. Nintendo brengt met Update 2.0 ook nieuwe objecten, kapsels, KK Slider-nummers en de mogelijkheid om je eigen groenten en fruit in gerechten te gebruiken.

Daarnaast heeft Nintendo de eerste betaalde DLC voor New Horizons aangekondigd onder de naam Happy Home Paradise. In de DLC reizen spelers naar een eiland waar ze de verantwoordelijkheid krijgen om een geïndividualiseerd resort te bouwen. Alle gasten op het eiland hebben hun eigen wensen en het is aan de speler om voor elk van die gasten een passende accommodatie te bouwen. Hiervoor verdient de speler Poki-valuta, waarmee speciale nieuwe meubels kunnen worden gekocht. De speler leert ook nieuwe bouwtechnieken op het Happy Home Paradise-eiland die kunnen worden toegepast op de eigenlijke thuisbasis.

Het dlc-pakket kost 25 euro apart. Happy Home Paradise daarentegen is ook inbegrepen in het al aangekondigde Nintendo Switch Online + Expansion Pack abonnement , dat 40 euro per jaar kost. Dat is twee keer zo duur als het standaard Switch Online abonnement. Spelers blijven toegang houden tot de in Happy Home Paradise verdiende items, zelfs nadat het Switch Online Expansion Pack-abonnement is verlopen. Het DLC-eiland daarentegen is in dat geval niet meer toegankelijk.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01