072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Apple geeft Windows-versie van iCloud-app-functie om wachtwoorden te beheren

datum: 17-08-2021Categorie: SoftwareBron: Tweakers

In versie 12.5 van iCloud voor Windows heeft Apple de mogelijkheid toegevoegd voor gebruikers om hun wachtwoorden te beheren. Het is mogelijk om opgeslagen wachtwoorden te zoeken, te wijzigen en te verwijderen of toe te voegen.

Gebruikers van iCloud voor Windows kunnen de iCloud-wachtwoordenfunctie na de update vinden via het startmenu , schrijft Apple in een gebruikershandleiding. Om de wachtwoorden te beheren moet de gebruiker inloggen, bijvoorbeeld via Windows Hello. Wachtwoordwijzigingen die in Windows zijn aangebracht, worden gesynchroniseerd via iCloud op Apple-apparaten.

Begin dit jaar bracht Apple al een Chrome-extensie uit voor het beheren van iCloud-wachtwoorden. Het maakt ook deel uit van iCloud 12.5 voor Windows, maar in de nieuwe versie is er ook officiƫle ondersteuning voor de Edge-browser. Met de extensie is het alleen mogelijk om opgeslagen wachtwoorden te gebruiken en nieuwe wachtwoorden toe te voegen aan de iCloud-sleutelhanger. De Windows-integratie is flexibeler met de mogelijkheid om ook opgeslagen wachtwoorden te doorzoeken.

Om wachtwoorden te beheren die zijn opgeslagen in iCloud in Windows, moeten gebruikers iCloud-wachtwoordsynchronisatie activeren in iCloud-instellingen. Vereist een Apple-account met tweestapsverificatie en een Apple-apparaat met minimaal iOS 14 of macOS 11 om een beveiligingscode te genereren.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01