072 - 201 61 16 31722016116
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
NU TIJDELIJK
€79,00
  €99,00   AAN
ASSEMBLAGEKOSTEN
Actie loopt tot zondag 4 juni
VAKANTIEGELD-DEAL
previous arrow
next arrow

Apple houdt Unleashed-evenement op 18 oktober, mogelijk voor nieuwe MacBooks

datum: 12-10-2021Categorie: HardwareBron: Tweakers

Apple houdt het Unleashed-evenement op maandag 18 oktober om 19:00 GMT. Het online onthullingsevenement zal waarschijnlijk draaien om nieuwe series MacBook Air- en Pro-laptops met een mini-LED-scherm.

Het volledige digitale onthullingsevenement kan live worden bekeken via de officiële Apple-website of andere Apple-kanalen. De livestream is opgenomen in het Steve Jobs Theatre op de Apple campus in Cupertino. Hoewel de techgigant nog niet heeft aangekondigd waar het evenement over gaat, kondigt Apple meestal in het najaar nieuwe laptops en desktops aan.

Dat vermoeden wordt versterkt door alle onofficiële informatie over een nieuwe lijn MacBook Pro's die onlangs uitkwam. Leveranciers meldden afgelopen zomer dat de productie van een nieuwe MacBook Pro al was gestart. Er was toen sprake van vernieuwde versies van 14- en 16-inch MacBooks, voorzien van een mini-LED-scherm en de vermeende M1X-soc. Een macOS-bèta hintte ook naar hogere resoluties voor nog onaangekondigde MacBook Pro's. Ook zou Apple werken aan een vernieuwde versie van de Mac mini , wederom voorzien van de onaangekondigde M1X-processor. Tot slot meldde Ming-Chi Kuo deze zomer dat de MacBook Air een opfrisbeurt zou krijgen met een mini LED-scherm, al was er toen nog geen sprake van een nieuwe processor.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01