072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Apple lanceert abonnement op enterprise device management

datum: 11-11-2021Categorie: InternetBron: Tweakers

Apple heeft Business Essentials aangekondigd, een businessplan voor apparaatbeheer. Het is voor het eerst dat het techbedrijf een dergelijke dienst aanbiedt. Business Essentials moet volgend jaar uitkomen.

Apple start deze week een bèta voor kleinere Amerikaanse bedrijven. Het is onduidelijk of het abonnement bij release ook beschikbaar zal zijn in de Benelux. Omdat de service ook service met telefonische ondersteuning en reparatie omvat, kan de service niet zomaar buiten de VS worden vrijgegeven zonder dat het bedrijf zich erop voorbereidt.

Met Business Essentials krijgen bedrijven de mogelijkheid voor een maandelijks abonnement, inclusief opslag naast service. Er zijn opties voor 200GB en 2TB met iCloud. Er zullen ook opties zijn voor één en drie beheerde apparaten per medewerker. De goedkoopste variant kost $ 2,99 per medewerker per maand, de duurste variant is $ 12,99 per medewerker per maand.

Dat abonnement omvat ook het beheer van de gebruikte diensten en applicaties, die rechtstreeks naar de toestellen van de medewerkers kunnen worden gepusht. De service concurreert met de huidige enterprise device management-services, hoewel ze vaak gericht zijn op grotere bedrijven. Onder hen zijn Jamf, Mobile Iron en Mosyle. Apple had al ProfileManager voor OS X Server . Business Essentials is gericht op het midden- en kleinbedrijf tot 500 medewerkers.

De aankondiging past in de strategie van Apple om steeds meer abonnementen aan te bieden om zo naast hardwareverkopen ook een terugkerende inkomstenstroom te hebben. Om Business Essentials mogelijk te maken , kocht Apple vorig jaar Fleetsmith .

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01