072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide
De kracht van de NVIDIA GeForce RTX 3090 Ti maakt intens gamen mogelijk.
Ontdek de videokaarten in één van onze builders.
previous arrow
next arrow

Apple lijkt pushmeldingen voor web-apps toe te voegen aan iOS 15.4

datum: 01-02-2022Categorie: SoftwareBron: Tweakers

Apple lijkt pushmeldingen voor web-apps en PWA's te willen toevoegen aan iOS 15.4. Een ontwikkelaar merkt dat op in de bèta. Er is ook ondersteuning voor de WebXR API, die het gebruik van AR- en VR-headsets in de browser mogelijk maakt.

De functie om webapps pushmeldingen te laten tonen zit in de experimentele functies van Safari, maar werkt nog niet, zegt ontwikkelaar Maximiliano Firtman . Vermoedelijk is het dialoogvenster om meldingen toe te staan niet zichtbaar. Web-apps en progressieve web-apps kunnen meldingen verzenden op macOS, maar nog niet op iOS. Ondersteuning voor PWA's op iOS loopt al jaren achter op Android .

De Push API behoort ook tot de experimentele functies van Safari, maar werkt ook nog niet. Daarnaast is het voor PWA's niet meer nodig om een apart icoontje aan te maken dat als app icoon kan dienen; het besturingssysteem haalt het nu automatisch uit het Web App Manifest. Pwa's zijn zichtbaar in iOS-zoekopdrachten, maar zijn nog steeds afwezig in de App-bibliotheek, beweert Firtman.

De ondersteuning voor WebXR zorgt ervoor dat gebruikers in de browser content krijgen die gebruik maakt van die standaard. Het is er, maar het is nog niet ingeschakeld. Het is niet bekend waarom Apple dat inbouwt. Er gaan al een paar jaar geruchten over een VR-headset van de fabrikant. Apple heeft onlangs de eerste bèta van iOS 15.4 uitgebracht. De definitieve versie van het besturingssysteem wordt binnen enkele weken tot maanden uitgebracht.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01