072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

AR-game The Witcher: Monster Slayer komt op 21 juli naar Android en iOS

datum: 02-07-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

CD Projekt zal zijn augmented reality-game The Witcher: Monster Slayer op 21 juli uitbrengen. De smartphonegame is gratis te spelen en bevat in-game aankopen. Spelers zullen in de game strijden tegen monsters die in AR-weergave kunnen worden getoond.

In The Witcher: Monster Slayer kunnen spelers naar monsters zoeken, met ze vechten en zo missies voltooien. De monsters zijn te vinden op locaties in de echte wereld en worden weergegeven in het spel met AR-display. Spelers kunnen kiezen uit verschillende wapens, bepantsering en drankjes .

Volgens een uitleg op de website van de maker maakt de game gebruik van lokale weersomstandigheden en bevat het verhalende avonturen geïnspireerd op de boekenreeks The Witcher. De game is ontwikkeld door Spokko, een studio die deel uitmaakt van uitgeverij CD Projekt.

Het spel komt uit voor Android en iOS. Android-gebruikers kunnen zich registreren in de Play Store om een melding te krijgen wanneer de game beschikbaar is. De game is via een soft launch al beschikbaar gemaakt voor een beperkt aantal gebruikers.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01