072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Assassin's Creed Valhalla wordt de eerste AC-game die meer dan $ 1 miljard verdient

datum: 18-02-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Assassin's Creed Valhalla is de eerste game in de serie die Ubisoft meer dan $ 1 miljard opbrengt. Netto boekingen zouden 70 procent hoger zijn dan voorganger Odyssey. Ook wordt de nieuwste AC-game vaker gespeeld dan zijn voorganger.

Ubisoft CEO Yves Guillemot vertelde investeerders dat Valhalla het genoemde bedrag aan consumenteninkomsten heeft opgeleverd, aldus Axios . Sinds Assassin's Creed Origins uit 2017 zou de ontwikkelaar de games steeds groter hebben gemaakt, waardoor spelers de game langer spelen en vaker dlc kopen, bijvoorbeeld. Het zou nu meer dan 130 uur speeltijd kosten om het spel te voltooien.

In zijn kwartaalresultaten merkt de ontwikkelaar op dat Valhalla een "opmerkelijk goed" kwartaal had, met een engagement dat 30 procent hoger lag dan bij zijn voorganger Odyssey, gemeten op hetzelfde punt na de lancering. Valhalla's groei ten opzichte van Odyssey zou 70 procent zijn in netto-boekingen en terugkerende investeringen van spelers, of hoeveel spelers investeren in DLC, zou 80 procent hoger zijn, ook vergeleken met hoe Odyssey presteerde na de release.

Assassin's Creed Valhalla wordt in november 2020 uitgebracht voor consoles en pc en zal zich richten op de Viking-invasie in Groot-Brittannië. De Dawn of Ragnarök-uitbreiding wordt in maart uitgebracht, volgens Ubisoft de grootste DLC die het bedrijf ooit heeft gemaakt. Het gerucht gaat dat er eind dit jaar, of volgend jaar een nieuwe Assassin's Creed-game uitkomt die kleiner zal zijn dan Valhalla en in eerste instantie bedoeld was als DLC voor de game.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01