072 - 201 61 16 31722016116
Slide

Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 20 jaar ervaring

Slide

ERVAAR ULTIEME PRESTATIES
MET DE NIEUWSTE
INTEL 13TH GENERATIE

previous arrow
next arrow

Assetto Corsa Competizione-update voegt Nvidia DLSS en AMD FSR toe aan pc-versie

datum: 25-11-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

505 Games heeft een nieuwe v1.8-update uitgebracht voor Assetto Corsa Competizione. De pc-versie van de sim-racegame heeft onder meer ondersteuning gekregen voor DLSS- en FSR-supersampling-technieken van Nvidia en AMD.

De volledige Steam- patchnotities laten zien dat 505 Games Assetto Corsa Competizione heeft geport naar Unreal Engine 4.26.2. DLSS-ondersteuning toegevoegd voor RTX-videokaarten en AMD FSR-ondersteuning is beschikbaar voor 'alle videokaarten'. Beide functies kunnen worden gebruikt in de modi VR en multi-screen renderen. De game wordt ook beter, tijdelijke anti-aliasing van de vijfde generatie, die betere aliasing en duidelijkheid zou moeten bieden tegen "matige prestatiekosten".

Verder voegt de update een nieuwe auto toe als gratis DLC, de BMW M4 GT3. Deze auto zal beschikbaar zijn als bonuscontent voor het seizoen 2021. De sim-racegame heeft ook een sandbox-modus 'Open Season'. Verschillende functies worden ook herzien, wijzigingen aan de interface aangebracht en bugs verholpen. De physics- engine is ook verbeterd; volgens 505 Games voert die engine nu 400 berekeningen per seconde uit. Dit moet onder meer zorgen voor nauwkeurigere forcefeedback bij gebruik van een racestuur. De v1.8-update is nu beschikbaar voor alle spelers van het spel.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01