072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Nu je game PC samenstellen

Aziatische webshop had een productpagina online voor Alan Wake Remastered

datum: 05-09-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Rakuten, de 'Japanse Amazone', heeft per ongeluk wat informatie vrijgegeven over de Alan Wake-remaster, waarover al een tijdje geruchten gaan. De site toonde de game, met platforms vermeld PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series, en een releasedatum van 5 oktober.

De winkelpagina, die te vinden was op de Taiwanese vestiging van Rakuten, is niet meer online beschikbaar. Twitter-gebruiker Wario64, die dit soort dingen vaak weet op te sporen, maakte echter een screenshot van de pagina voordat hij verdween. Daarnaast zijn de pagina's waarnaar hij linkt nog steeds te bekijken via Archive.org en de Google Cache.

Verwijzingen naar de Alan Wake-remaster zijn al openbaar gemaakt via de Epic Games Store. Code verzameld door dataminers bevatte die verwijzing. Daarnaast verklaarde Venturebeat-journalist Jeff Grubb eerder dit jaar dat Alan Wake-ontwikkelaar Remedy aan Alan Wake 2 zou werken. Het kan deze remaster zijn, of een andere Alan Wake-titel in de maak.

Alan Wake is een third-person shooter die veel elementen ontleent aan andere entertainmentmedia, zoals boeken van Stephen King en de televisieserie Twin Peaks. De game kwam uit voor Xbox 360 en Windows en kreeg een DLC-uitbreiding genaamd Alan Wake's American Nightmare.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01