072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Back 4 Blood krijgt offline solo-modus via update van december

datum: 09-11-2021 Categorie: Games Bron: Tweakers

Ontwikkelaar Turtle Rock Studios zal in december een update voor Back 4 Blood uitbrengen, waarmee de game een offline modus krijgt. Daarin kunnen spelers de strijd aangaan met de AI tegen zombies en wordt voortgang opgeslagen. Dat is nu niet het geval.

De offline update is gratis en is door de ontwikkelaar voor december op de roadmap gezet. Een releasedatum is nog niet bekend gemaakt. Ten eerste zal er in november een update worden uitgebracht met verbeteringen in de kwaliteit van leven en belangrijke bugfixes. Naast de solo-modus voegt de update van december ook nieuwe functies toe, waaronder nieuwe kaarten en een nieuw kaarttype.

Volgend jaar komt er weer een gratis update met een nieuwe moeilijkheidsgraad, nieuwe kaarten, een vernieuwde coöpmodus en meer verbeteringen. Er komen ook drie betaalde uitbreidingen. De eerste hiervan krijgt de titel Tunnels of Terror

Back 4 Blood heeft al een solo-modus, maar daarvoor moeten spelers online zijn, en alleen spelen bespaart geen voortgang die meetelt voor het verkrijgen van bevoorradingspunten en prestaties . Statistieken kunnen ook niet worden bekeken. Vorige maand zeiden de ontwikkelaars naar een oplossing te kijken , als reactie op kritiek van spelers.

De game werd op 12 oktober uitgebracht voor pc-, Xbox- en PlayStation-consoles en via het Game Pass-abonnement van Microsoft. De studio achter Back 4 Blood is opgericht door de makers die aan Left 4 Dead hebben gewerkt en zich vervolgens bij Valve hebben aangesloten. Net als de Left 4 Dead-games is de nieuwe game een co-op zombieshooter, maar er zijn verschillen. Zo werkt Back 4 Blood met een kaartsysteem; daarmee krijgen spelers en de vijanden bepaalde bonussen.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01