072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Baldur's Gate 3 komt op 31 augustus uit voor pc, Mac en PS5

datum: 24-02-2023 Categorie: Games Bron: Tweakers

Baldur's Gate wordt op 31 augustus uitgebracht voor pc, Mac en PlayStation 5. De in België gevestigde ontwikkelaar Larian Studios heeft deze releasedatum aangekondigd en een nieuwe trailer gepubliceerd.

De trailer en de aankondiging van de releasedatum maakten deel uit van Sony's State of Play-presentatie. Larian Studios kondigde eind vorig jaar aan dat Baldur's Gate 3 in augustus uitkomt, maar noemde toen nog geen exacte releasedatum. De trailer maakt onder meer duidelijk dat er ondersteuning komt voor co-op via een splitscreen-functie voor twee spelers en dat er maximaal vier spelers samen online kunnen spelen. Bovendien kunnen opgeslagen games worden uitgewisseld tussen pc, Mac en PS5, zodat de voortgang wordt gesynchroniseerd.

In de trailer wordt onder meer duidelijk dat spelers te maken krijgen met drie antagonisten, waaronder generaal Ketheric Thorn, een "bijna onoverwinnelijke" necromancer die een leger van ondoden naar de stad Baldur's Gate leidt. Dit personage wordt gespeeld door de Amerikaanse acteur JK Simmons die bekend is van de films Whiplash en Spider-Man. De andere twee antagonisten worden in de komende maanden aangekondigd.

Baldur's Gate 3 is sinds oktober 2020 beschikbaar als Early Access-titel en Baldur's Gate 2 is 23 jaar geleden uitgebracht. Baldur's Gate is een serie RPG-games die zich afspeelt in de Forgotten Realms-wereld van Dungeons & Dragons. De eerste games in de serie zijn gemaakt door BioWare; Baldur's Gate 3 is de eerste titel in de serie waar Larian Studios verantwoordelijk voor is.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01