072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Baldur's Gate 3 wordt pas ergens in 2023 officieel uitgebracht

datum: 23-04-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Het Belgische Larian Studios heeft definitief aangekondigd dat Baldur's Gate 3 pas in 2023 uitkomt. De game bevindt zich nog in Early Access en het leek er al op dat de game dit jaar niet zou uitkomen, zoals eerder gepland.

Larian deelt het jaar van uitgave in de uitzending van D&D Direct van afgelopen vrijdag. Behalve het jaartal wordt er verder geen achtergrondinformatie gegeven. Uit eerdere berichten uit de studio weten we echter al dat het twijfelachtig was of de game in 2022 nog uit zou kunnen komen, omdat de Belgen de lat voor de game naar eigen zeggen erg hoog hebben gelegd en daar een releasedatum van afhangt. De game is sinds oktober 2020 in Early Access.

De nieuwe afbeeldingen onderstrepen vooral hoeveel vooruitgang de game heeft geboekt op grafisch gebied. Er worden meerdere vergelijkingen gemaakt tussen de staat van het spel nu en hoe het vroeger was.

Patch 7 werd in februari uitgebracht voor Baldur's Gate 3, met toevoeging van de Barbarian-klasse. Verder is de gebruikersinterface vernieuwd, kunnen spelers met wapens gooien en improviseren door voorwerpen zoals stoelen als wapens te gebruiken. Er zijn ook verbeteringen aangebracht in de manier waarop lichte en donkere omgevingen worden gedetecteerd. De voordelen van vechten in de schaduw zullen nu een nauwkeuriger effect hebben. Volgens de makers maakt dit het rondsnuffelen en het zoveel mogelijk verborgen blijven veel leuker.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01