072 - 201 61 16 31722016116

Professionele bouwers van jouw nieuwe game pc op maat

Zelf PC samenstellen

Bandai Namco werkt aan nieuwe Ace Combat-game

datum: 19-08-2021Categorie: GamesBron: Tweakers

Een nieuwe Ace Combat-game is in de maak. Uitgever Bandai Namco werkt hieraan samen met ILCA. Laatstgenoemde is een Japanse ontwikkelaar die eerder hielp bij de productie van Ace Combat 7: Skies Unknown.

Inhoudelijke details over de nieuwe game Ace Combat zijn nog niet beschikbaar en het is nog niet duidelijk wanneer de game uitkomt. Volgens Gematsu hebben Bandai Namco en ILCA het project aangekondigd tijdens een Japanse viering van het 25-jarig jubileum van de Ace Combat-serie.

Kazutoki Kono, producent van de Ace Combat-games, zegt dat zijn team betrokken is bij de ontwikkeling van de nieuwe game, maar dat het team te klein is om het alleen te doen. Daarom wordt de hulp ingeroepen van ILCA. Hij omschrijft het toekomstige spel als "een nieuw tijdperk" voor de serie.

ILCA is de studio die Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl maakt. Dat zijn Switch-remasters van de Nintendo DS-versie van Pokémon Diamond en Pearl uit 2006. De Japanse studio hielp ook bij het maken van graphics voor Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age.

Ace Combat 7: Skies Unknown heeft inmiddels drie miljoen exemplaren verscheept. Die game kwam begin 2019 uit. De games in de serie spelen zich af in een fictieve setting en zijn te zien als arcade flight sims voor gevechtsvliegtuigen.

Nieuws overzicht
Professionele installatie en reparatie van jouw pc of laptop voor de regio Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen
Computer hulp zowel bij ons op kantoor als bij jou thuis, bedrijf of op afstand.
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01