072 - 201 61 16 31722016116
Wij zijn de goedkoopste Game PC bouwer van Nederland. Klik hier voor onze prijzen.
Slide
Wij bouwen jouw unieke
Game PC op maat

Naar eigen budget samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig & gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Naar eigen wens samenstellen
Keuze uit AMD en Intel
Kwaliteit voor de laagste prijs
Vakkundig en gebouwd met aandacht
Uitvoerig door ons getest

Hans
Jordi

Game PC Expert
+ 10 jaar ervaring

Software Expert
+ 25 jaar ervaring

Slide
creëer een prachtige
lichtshow met de
lian li strimer kabels
deze kabels zijn vanaf nu
te vinden in onze builders
previous arrow
next arrow

Battlefield 2042 komt binnenkort naar Game Pass, krijg lessen begin 2023

datum: 11-11-2022 Categorie: Games Bron: Tweakers

Battlefield 2042 wordt over een paar weken uitgebracht als onderdeel van Microsoft's Game Pass- en EA Play-abonnement. Dat gebeurt iets meer dan een jaar na de release. De game krijgt ook weer een klassensysteem; dat zal ergens begin volgend jaar beschikbaar zijn.

Battlefield 2042 zal bij de start van het derde seizoen over "een paar weken" deel uitmaken van beide abonnementen. Er is dus geen exacte releasedatum voor het komende seizoen, met onder meer een nieuwe map, een nieuwe Specialist, een nieuwe battle pass en aanpassingen in twee van de bestaande speelvelden: Manifest en Breakaway. Er worden ook twee nieuwe wapens uit eerdere games in de Battlefield-serie toegevoegd: de Duitse XM8 van Bad Company 2 en de Russische A-91 uit Battlefield 3.

Het was al eerder duidelijk dat het oude klassensysteem in een of andere vorm zou terugkeren . Deze toevoeging zal ergens begin 2023 komen als onderdeel van update 3.2. De belangrijkste verandering is dat de specialisten in meer afgezonderde rollen worden geplaatst met toegang tot gadgets en apparatuur die echt bij die rol passen. Tot nu toe kon elke specialist elke gadget gebruiken. Wapens blijven voor iedereen beschikbaar na update 3.2. Dit maakt het klassensysteem niet zo uitgebreid als in eerdere titels, waar er per klasse ook restricties waren waarvoor wapens toegankelijk waren.

Nieuws overzicht
KvK nummer:  68747640
BTW nummer:  NL857574176B01